04.01.2010. / 17:40

Autor: Martina Čizmić

Bandić: Nikada ne bi postupio kao Sanader; Josipović: Povratak zbog Bandića

"Nije isključeno kako se Sanader odlučio na takav potez kao bi istodobno pokušao dobiti potporu glasača i desnog centra kako bi glasovali za Milana Bandića", rekao je Josipović

Milan Bandić i Ivo JosipovićMilan Bandić i Ivo JosipovićNajava povratka Ive Sanadera u politički život Hrvatske odjeknula je poput bombe u javnosti. Tako ni predsjednički kandidati nisu mogli izbjeći komentar tog poteza.

Za Večernji je list tako Milan Bandić rekao kako nikada ne bi postupio poput Sanadera i otišao bez objašnjenja. Također, nikaa se ne bi vratio i radio 'to što on radi'. Dodao je kako podržava aktualnu premijerku Kosor, a ne bivšeg premijera.

"Žalosno je sve što se upravo događa u HDZ-u. A podjele me uvijek žaloste. Nadam se da će HDZ uspjeti izaći iz ove nezavidne situacije u kojoj se našao", rekao je Bandić.

Smatra kako prijevremeni parlamentarni izbori ne bi bili dobri za Hrvatsku, zato će dati punu podršku aktualnoj vladi.

Povratak Sanadera zbog Bandića?

Njegov protukandidat, Ivo Josipović nije želio komentirati događanja u HDZ-u i najave o izbacivanju Ive Sanadera iz stranke.

No, rekao je kako je moguće da je njegov povratak povezan s potporom Milanu Bandiću jer su njih dvojica i prije intenzivno surađivali.

"Nije isključeno kako se Sanader odlučio na takav potez kao bi istodobno pokušao dobiti potporu glasača i desnog centra kako bi glasovali za Milana Bandića", rekao je Josipović u Dubrovniku.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
4/1/10

vilavelebita, 04.01.10. 17:45

Bandit žali za Sanaderom, pa sad je vjerojatno i maloj djeci jasno da je iza Bandića stajao Sanader.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika