04.01.2010. / 19:20

Autor: Totalsport

Mlađi Kličko ulovio zvijezdu serije Heroes: Kad su žene u pitanju, ja sam lovac

Ukrajinski teškaš Vladimir Kličko (33), svjetski boksački prvak u verzijama IBF, WBO i IBO, u Miamiju je uhvaćen dok razmjenjuje nježnosti s američkom glumicom Hayden Panettiere (20)

Vladimir KličkoVladimir KličkoUkrajinski teškaš Vladimir Kličko (33), svjetski boksački prvak u verzijama IBF, WBO i IBO, u Miamiju je uhvaćen dok razmjenjuje nježnosti s američkom glumicom Hayden Panettiere (20).

Ukrajinac, u stilu pravog mužjaka, nije pobjegao od odgovornosti, već se u telefonskom razgovoru za BIld pohvalio da se osjeća lovcem.

- Ja sam muškarac, a muškarci su lovci. Preferiram da ja prilazim ženi umjesto da bude obrnuto. Najbolje je kada me žena odbije. To je za mene najveći izazov. Tek tada počinje prava zabava. Također, najviše volim situacije kad žene pojma nemaju tko sam ja - rekao je Kličko nakon svog najnovijeg "ulova", mlađahne zvijezde TV-serije Heroes.

Kličkovi "trofeji" među suprotnim spolom prilično su impresivni. Šarmirao je Ukrajinac Juliju Roberts tijekom snimanja Oceanovih 11, a dobro su poznati njegovi flertovi s češkim modelom Karolinom Kurkovom (24), ukrajinskim modelom Dianom Kovaljčuk (27), pop-pjevačicom Mariahom Carey i egzotičnom glumicom Lucy Liu (41).

- Kad god zamislim lice Lucy Liu, osjetim da prolazim kroz duhovnu masažu - rekao je jednom prilikom Ukrajinac, koji je također priznao da ga iznimno privlači Denise Richards, američka glumica i bivša supruga Charlieja Sheena.

Vezane vijesti

Boks, olimpijske kvalifikacije: Čalić u polufinalu

Boks, olimpijske kvalifikacije: Čalić u polufinalu

Hrvatski boksač teške kategorije Marko Čalić pobijedio je danas Estonca Karson Raina u četvrtfinalu europskih kvalifikacija za Olimpijske igre. Ostao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika