10.01.2010. / 23:00

Autor: Sanija Hasanić

Ivana Paradžiković: Muškarci mi ne prilaze

Prošloga četvrtka gledatelji su na programu Nove TV imali priliku gledati još jednu emisiju "Provjereno", a ono po čemu se ta razlikovala od dosadašnjih jest činjenica da ju je prvi put uređivala Ivana Paradžiković. Za Extru je ispričala kako doživljava vlastiti uspjeh, na koji način provodi slobodne trenutke sa svojim sinčićem Hugom te što je veseli u životu

Ivana Paradžiković (Foto: Josip Regović)Ivana Paradžiković (Foto: Josip Regović)28-godišnja novinarka i urednica započela je raditi na Novoj TV prije tri godine i do sada je osvojila simpatije gledatelja vodeći Dnevnik Nove TV te spomenuto "Provjereno". Nesuđena molekularna biologinja kaže da je počašćena što je dobila priliku uređivati tako popularnu emisiju te da ni sama, da je mogla, ne bi iskonstruirala bolji razvoj događaja u svom životu.

EXTRA: Od 2007. ste u timu Nove TV, vrlo brzo ste osim novinarke postali voditeljica Dnevnika, nakon toga i magazina "Provjereno", a odnedavno i urednica istog magazina. Kako biste opisali svoje tri godine na toj televizijskoj kući?

- Kada osvijestim da su tri godine u pitanju i sama se iznenadim, meni su doista proletjele. Isprva sam radila reporterski posao koji sam obožavala, u najboljoj mogućoj emisiji i redakciji, pa je došao voditeljski angažman u najgledanijoj informativnoj emisiji u zemlji - Dnevniku, što ne samo da je bio izazov i zadovoljstvo, nego bih rekla čast prije svega. Sada čak i uređujem "Provjereno", emisiju kakve sam oduvijek htjela biti dio. E pa, što mislite kako se osjećam? Da sam sama pisala zaplet scenarija po kojem sam htjela da se odvija moja karijera, vjerujte, ne bi bio ovako dobar.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

"Homo balcanicus": Šta se krije iza machoizma na Balkanu?

"Homo balcanicus": Šta se krije iza machoizma na Balkanu?

Zlatni lanac, što deblji to bolji, ključevi od bijesnog Mercedesa i dva smartphonea na stolu trebali bi damama reći s kim imaju posla. A najbolje je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika