11.01.2010. / 11:58

Autor: Andrea Belin

Zakon ne priznaje zvijezde: Jelena Veljača želi imati tri prezimena

Da nakon udaje želi zadržati svoje prezime otkrila je spisateljica u svojoj kolumni, a s obzirom da njezin suprug ima čak dva prezimena, ona bi trebala imati tri, a to u Hrvatskoj nije dozvoljeno

Jelena Veljača i Janko Popović VolarićJelena Veljača i Janko Popović VolarićNakon što se udala za Janka Popovića Volarića, spisateljica Jelena Veljača želi postati prva žena u Hrvatskoj koja će imati tri prezimena.

Da nakon udaje želi zadržati svoje prezime otkrila je Veljača u svojoj kolumni, a s obzirom da njezin suprug ima dva prezimena, ona bi trebala imati tri, a to u Hrvatskoj nije dozvoljeno.

Međutim, Jelena je napisala da će preko odvjetnice poduzeti sve mjere kako bi uspjela u svom naumu.

Inače, Jelena i Janko su se vjenčali nakon dvije i pol godine veze. Svoju su ljubav okrunili brakom 26. prosinca prošle godine.

Kako je sama otkrila, čim se udala, uhvatila se Blackberryja i na profilu na Facebooku promijenila status u "udana", a tek kada je to obavila, nastavila je s uživanjem u poslasticama restorana Apetit.

Doduše, Jelena je već nekoliko puta priznala da je ovisna o ovoj društvenoj mreži.

Vezane vijesti

Janko Popović Volarić: Polako me izluđuju sve te žene oko mene

Janko Popović Volarić: Polako me izluđuju sve te žene oko mene

Televizijski, filmski i kazališni glumac Janko Popović Volarić sredinom veljače oduševio je publiku i kritiku predstavom "Maestrova smrt".… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika