11.01.2010. / 15:03

Autor: Andrea Belin

Sylvester Stallone otkrio: Slikarstvo je moj ispušni ventil

Glumac je odlučio otkriti javnosti neke detalje o tom skrivenom talentu. Između ostalog je kazao kako je počeo slikati još kao tinejđer, a prvo priznanje za svoj skriveni talent dobio je tek prije nekoliko godina

Sylvester Stallone; Foto. Daily MailSylvester Stallone; Foto. Daily MailRijetki su oni koji znaju da se zvijezda akcijskih filmova, Sylvester Stallone osim filmskom umjetnošću, bavi i slikarstvom.

Upravo zbog toga, glumac je odlučio otkriti javnosti neke detalje o tom skrivenom talentu.

Između ostalog je kazao kako je počeo slikati još kao tinejđer, a prvo priznanje za svoj skriveni talent dobio je tek prije nekoliko godina.

Prvi ga je otkrio vlasnik galerije u Zurichu, Mathias Rastorfer. Nakon njihovog susreta 2005. godine, Stallone je imao tek nekoliko izložbi. Čak dvije njegove slike kupio je poznati kolekcionar Steve Wynn.

Stallone tvrdi da je slikarstvo njegov ispušni ventil tijekom glumačke karijere, međutim o tome do sada nije želio govoriti jer se bojao "stigme koja prijeti umjetnicima koji redaju uspjehe na nekoliko područja.

Tijekom sedamdesetih, Stallone se prestao baviti slikarstvom, međutim opet je počeo nakon snimanja "Rockyja".

Fotogalerija

  • Sylvester Stallone; Foto. Daily Mail

Vezane vijesti

Svijet obilježava 100. godišnjicu rođenja Jacksona Pollocka

Svijet obilježava 100. godišnjicu rođenja Jacksona Pollocka

Amerika ove godine slavi stotu obljetnicu rođenja Jacksona Pollocka, jednog od najutjecajnijih američkih slikara svih vremena i ključne figure… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika