11.01.2010. / 16:42

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Potresi, terorizam i medijski rat

Poznata business astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan u kojemu će većina stvari biti usporena, a i dalje predviđa polarizaciju u odnosima autoriteta

Anđelka SubašićAnđelka SubašićJoš se nisu svi vratili sa zimskog odmora a po konstelacijama se čini da će mnogi pri povratku imati velikih prometnih i tehničkih poteškoća. Sve je usporeno do petka kada je najveća gužva. Ceste će biti problematične što zbog gužvi što zbog oštećenja. O željezničkom prometu je u zadnje vrijeme već dosta rečeno, no i dalje opasnosti od kvarova i nesreća prijete. Zastarjelost, klimatske prilike i tehničke pogreške uporno skreću pozornost da u toj vrsti prometa treba nešto radikalno činiti.
Očekujmo i potrese i odrone zemljišta.

Svijet u problemima

U četvrtak i petak 14. i 15 siječnja solarna eklipsa zahvaća geografski ove dijelove svijeta: Venezuelu, Čile, rijeka Amazonu, Norvešku i sjever Švedske, zemlje Benelluxa i Švicarsku, Kualalumpur, Hong Kong, Istambul, Ženevu, Minsk, Sanint Petersburg. U tim zonama dolazi do vremenskih i političkih turbulencija. One za sobom povlače i ekonomska uzbuđenja. Nad londonskim nebom dominira eksplozivna kombinacija linije Marsa i Urana, dok Marseilles, Koln, Frankfurt i Amsterdam imaju paralizirajuću kombinaciju Plutona i Saturna (prometni kolaps, terorizam).
Počinje i ''bitka'' između pojedinih valuta. Naziru se promjene koje će nas pratiti u ovoj godini.Poteškoće u zapadnom i sjeverozapadnom dijelu Zagreba vezane za ekologiju i kriminal, i nasilje, ali prijete i prometne nezgode.

Polako s peglanjem kartica

I dalje se očituje polarizacija u odnosima autoriteta. Teme se ponavljaju, rasprave nastavljaju i to u podmuklom tonu.
Svijet je izložen ozbiljnim prijetnjama terorizma i medijskog rata.
Problemi sa čipovima, smart karticama, kreditnim karticama i nekim dokumentima koje svakodnevno koristimo zagorčavati će nam život (zabune, nemogućnost korištenja, pogreške i krađe i sl).
Od četvrtka se pravni i diplomatski sporovi zaoštravaju i usporavaju.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika