12.01.2010. / 08:00

Autor: Martina Čizmić

Kiril Džajkovski u klubu Aquarius u Zagrebu

Ulaznice su već u prodaji po cijeni od 110 kuna (na dan koncerta 130 kuna) mogu se nabaviti na blagajni Aquariusa ili u svim Aquariusovim CD shopovima

Kiril DžajkovskiKiril DžajkovskiMakedonski glazbenik i producent Kiril Džajkovski gostovati će 27. siječnja u zagrebačkom klubu Aquarius na oduševljenje svih njegovih obožavatelja. Taj pionir 'balkanske elektronike' najpoznatiji je po uspješnom spajanju makedonske etno i elektronske glazbe.

Jedan je od osnivača benda Bastion, ali i član legendarnog makedonskog benda Leb i sol. Posljednjih nekoliko godina oduševio je publiku na svim velikim festivalima u regiji poput Exita i Greenfesta, a Zagrepčani su ga mogli čuti na T-Mobile INmusic festivalu ovoga ljeta. Kako je Kiril upravo završio rad na svom novom albumu, zagrebačka će publika imati čast čuti i neke nove pjesme, poput nedavno predstavljenog singla „Rise up your hand“.

U Aquariusu će gostovati sa svojim deseteročlanim bendom koji svirkom uživo stvara posebnu atmosferu, ali i novim članom, pjevačem i MC-em Ras Tweedom. Ulaznice su već u prodaji po cijeni od 110 kuna (na dan koncerta 130 kuna) mogu se nabaviti na blagajni Aquariusa ili u svim Aquariusovim CD shopovima.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika