13.01.2010. / 09:47

Autor: Nacionalova redakcija

Trijumfalni silazak s površine mora: Velečasni Sudac pravi podmorskog Isusa

"Isusovo tijelo bit će prikazano probodeno i vjerno u agoniji muke s vidljivim razderotinama rana bičevanja i razapinjanja, anatomski prikazanih vena, tetiva i grča tijela, osim lica, koje će biti po uzoru na 'Torinsko platno' uz trnovu krunu. To je lice Boga otvorenih živih očiju koje komuniciraju s promatračem"

Velečasni Zlatko Sudac spustiti će se neko vrijeme ispod površine mora po kojoj sasvim solidno hoda, eda bi se divio raspelu u spilji pod nazivom Katedrala na otoku Premudi; Isusu na križu kojeg će prije toga sam napraviti u prirodnoj veličini, vjerojatno temeljem mjere vlastitoga tijela. Ovo je naime istinita informacija, proizašla iz projekta ronioca Dražena Valerijeva, koji planira postaviti podmorsku turističku stazu, u sklopu koje će se nalaziti i nekoliko skulptura, pa i ova Sučeva.

Evo kako to Sudac lijepo objašnjava: "Isusovo tijelo bit će prikazano probodeno i vjerno u agoniji muke s vidljivim razderotinama rana bičevanja i razapinjanja, anatomski prikazanih vena, tetiva i grča tijela, osim lica, koje će biti po uzoru na 'Torinsko platno' uz trnovu krunu. To je lice Boga otvorenih živih očiju koje komuniciraju s promatračem", prenosi Novi list.

Vezane vijesti

Zlatko Sudac u minusu od 435.000 kuna

Zlatko Sudac u minusu od 435.000 kuna

Tvrtka velečasnog Zlatka Sudca, Joshua, završila je prošlu godinu, nakon oporezivanja, u minusu od 435.000 kuna, otkriva Jutarnji list. U 2010.… Više

Komentari

registracija
15/11/06

rimaz, 13.01.10. 09:57

Nacrtani Isus kakvog je zamislila filmska industrija Holivuda, s razlikom što si je on docrtao križ na čelu. Mislim da skrnavi Isusov lik. Do kada će to crkva trpiti? Vjerujem ne zadugo. On i Bandić. Epohalno.


registracija
10/11/09

ruvil, 13.01.10. 12:39

Ovaj Sudac je pravi bolesnik! Dobro da nije uzeo lik Bandica da mu sluzi za model!!!


registracija
12/1/10

klapac, 13.01.10. 13:02

@rimaz
Kad već toliko malo znaš o kršćanstvu bolje je ne pričati ništa o tome, nego demonsrirat svoje ne znanje. Slike i kipovi Isusa Krista postoje stoljećima prije nego što je otkrivena amerika, i barem tisućljeće i pol prije Hollywooda. Citiram dio gdje Sudac objašnjava kako će kip izgledati:
koje će biti po uzoru na 'Torinsko platno'
Ako ni o Torinskom platnu nemaš pojma informiraj se negdje prije nego što opet nešto mudro napišeš.
O liku i djelu Velečasnog Sudca očito znaš još manje, pa ti je i o tome, a poučen gore navedenim primjerima, pametije šutat nego se brukat. A pogotovo u istoj rečenici spomenuti Bandića i Sudca to stvarno oslikava o kakvom se umu tu radi.
Ali eto da nije sve loše, vidim da si barem riječ EPOHALNO uspio ispravno napisat. U najboljoj namjeri predlažem da kupiš riječnik hrvatskih riječ, te prije nego neku riječ napišeš vidiš što znači, to bi mogla biti jedna naučna EPOHA tvog života.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika