13.01.2010. / 12:44

Autor: Andrea Belin

Kućanica Teri Hatcher na striptizu slomila rebro

Detalje oko snimanja ove scene koja joj je prouzročila ozljede, glumica je otkrila tijekom gostovanja kod Davida Lettermana. S obzirom da joj je puklo rebro ispod grudi, glumica je pokazala ozljedu i našalila se kako je to bio razlog da se može dirati na televiziji

Teri HatcherTeri HatcherNakon Nicollette Sheridan, ozlijedila se i četrdesetpetogodišnja "Kućanica" Teri Hatcher. Naime, glumica je pala tijekom snimanja scene striptiza i slomila je rebro.

Detalje oko snimanja ove scene koja joj je prouzročila ozljede, Teri je otkrila tijekom gostovanja kod Davida Lettermana.

S obzirom da joj je puklo rebro ispod grudi, glumica je pokazala ozljedu i našalila se kako je to bio razlog da se može dirati na televiziji.

Inače, prije nekoliko dana ozlijedila se i njezina kolegica, Nicollette Sheridan. Ona je pala s konja, a s obzirom da na sebi nije imala nikakvu opremu, ozlijedila je glavu.

Podsjetimo, prije desetak dana na snimanju filma "The Expendables", ozlijedio se i Sylvester Stalone. Šezdesetčetverogodišnji glumac je tijekom tučnjave sa Steveom Austinom slomio vrat.

Vezane vijesti

Wilshere propušta Euro, Arteta "out" do kraja sezone

Wilshere propušta Euro, Arteta "out" do kraja sezone

Nakon šokantnog domaćeg poraza (2-1) u 34. kolu engleskog nogometnog prvenstva od Wigana, menadžer Arsenala Arsene Wenger otkrio je pojedinosti oko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika