13.01.2010. / 13:45

Autor: Totalsport

Petit, savjetnik u Monacu: Dario Šimić je oportunist

Nekadašnji francuski reprezentativac Jean Petit obavlja dužnost savjetnika u Monacu, francuskom prvoligašu u kojem je na poziciji veznjaka proveo cijelu nogometnu karijeru

Dario ŠimićDario ŠimićNekadašnji francuski reprezentativac Jean Petit obavlja dužnost savjetnika u Monacu, francuskom prvoligašu u kojem je na poziciji veznjaka proveo cijelu nogometnu karijeru.

Istovremeno strijelac jednog gola za "tricolore" za koje je igrao od 1977. do 1980. godine piše kolumnu za francuski sportski dnevnik L'Equipe, a u svojoj posljednjoj osvrnuo se i na hrvatskog internacionalca u redovima sastava iz Kneževine, Daria Šimića koji u klubu čeka istek ugovora (lipanj ove godine). Isto vrijedi i za Patricka Müllera.

"Ponekad treniraju s drugom momčadi, a žele ostati do kraja ugovora. Ponude za njih postoje, ali se na njih ne obaziru. To je čisti oportunizam", piše Petit u L'Equipeu, a prenosi planete-asm.fr, web-stranica posvećene zbivanjima u Monacu.

Prije nekoliko dana navodno je posljednjeplasirani francuski drugoligaš, Bastia, iskazao interes za dovođenjem Šimića, no Petit u svojoj kolumni piše da hrvatski branič nema baš nikakvih interesa niti razmisliti o tom transferu.

Vezane vijesti

Ranieri u Monacu, naslijedio ga Stramaccioni

Ranieri u Monacu, naslijedio ga Stramaccioni

Tijekom završene sezone u talijanskoj Seriji A, vlasnik Intera Massimo Moratti, je izgubio strpljenje s Claudiom Ranierijem, te ga je otpustio s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika