14.01.2010. / 12:48

Autor: Nacionalova redakcija

Mesić odlikovao direktoricu Amwaya Europa

U Hrvatskoj aktivno radi i djeluje od otvorenja Amwayeve podružnice 2001. Od 2003. članica je tursko-hrvatskog poslovnog vijeća, čiji je glavni cilj izgradnja čvršće poslovne veze između tih dviju zemalja te aktivno radi na promicanju hrvatskih poslovnih interesa u Turskoj

Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić jučer je na svečanosti u Uredu predsjednika uručio odlikovanje "Red kneza Branimira s ogrlicom" Candan Corbacioglu, direktorici Amwaya Europa za korporativna pitanja te ujedno počasnoj konzulici Republike Hrvatske u turskome gradu Izmiru.

Candan Corbacioglu primila je ovo odlikovanje za svoj izniman doprinos u unaprjeđivanju odnosa između Hrvatske i Turske na gospodarskom planu i njihova proširenja na kulturna i akademska područja. "Od mog prvog dolaska u Hrvatsku osjećam istinsku povezanost s Hrvatskom te iznimno cijenim njenu kulturu, običaje i povijest te se smatram njenim velikim prijateljem. Priznanje koje mi je dodijelio predsjednik Republike Hrvatske, ispunjava me ponosom te predstavlja veliki poticaj da i dalje nastavim raditi na aktivnom povezivanju naših zemalja" - izjavila je Candan Corbacioglu. Candan Corbacioglu, porijeklom iz Turske, zaposlena je u Amwayu već 15 godina, od čega 10 godina na funkciji direktorice za korporativna pitanja za Europu.

U Hrvatskoj aktivno radi i djeluje od otvorenja Amwayeve podružnice 2001. Od 2003. članica je tursko-hrvatskog poslovnog vijeća, čiji je glavni cilj izgradnja čvršće poslovne veze između tih dviju zemalja te aktivno radi na promicanju hrvatskih poslovnih interesa u Turskoj, stoji u priopćenju iz Ureda predsjednika.

Vezane vijesti

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

Uoči inauguracije Tomislava Nikolića na mjesto predsjednika Srbije, novosadski Dnevnik objavio je osvrt bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika