14.01.2010. / 14:59

Autor: Andrea Belin

Forbes: Beyonce i Jay-Z proglašeni najbogatijim hollywoodskim parom

Na drugom mjestu smjestili su se glumci Harrison Ford i Calista Flockhart sa 69 milijuna dolara. Većinu ovog novca priskrbio je Ford i to nastavkom filma o "Indiana Jonesu" dok je Calista zaradila "samo" četiri milijuna

Beyonce i Jay-ZBeyonce i Jay-ZNa Forbesovoj listi najbogatijih parova, prvo mjesto zauzeli su Beyonce i Jay-Z sa zaradom od 162 milijuna dolara.

Na drugom mjestu smjestili su se glumci Harrison Ford i Calista Flockhart sa 69 milijuna dolara. Većinu ovog novca priskrbio je Ford i to nastavkom filma o "Indiana Jonesu" dok je Calista zaradila "samo" četiri milijuna.

Treći najplaćeniji par su Angelina Jolie i Brad Pitt dok su odmah iza njih Will Smith i Jada Pinkett Smith.

Među pet najbogatiji, doduše, očekivano, uvršteni su nogometaš David Beckham i njegova supruga Victoria.

Podsjetimo, najbogatiji hollywoodski par je prošle godine boravio u Hrvatskoj, a njihov tjelohranitelj Julius Gerhard de Boer sukobio se sa snimateljem i vlasnikom lokalne dubrovačke televizije Draganom Banovićem koji ih je htio snimiti tijekom šetnje duborvačkim Stradunom.

Na svu sreću, nitko nije ozbiljnije stradao u ovom incidentu.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika