16.01.2010. / 08:29

Autor: Anamarija Kronast

Lady Gaga zbog srčanih problema otkazala četiri koncerta

Višestruko nominirana za nagradu Grammy i jedna od najprodavanijih pjevačica s hitovima poput "Bad Romance" i "Poker Face", otkazala je nastupe u Indiani u četvrtak i petak te je odgodila koncerte u Connecticutu i Atlantic Cityu

Lady GagaLady GagaPremda se u početku činilo kako je riječ samo o umoru, čini se da Lady Gaga možda ima većih zdravstvenih problema.

Naime, pop otkazala je četiri američka koncerta, navodeći kao razloge iscrpljenost i dehidraciju.

Višestruko nominirana za nagradu Grammy i jedna od najprodavanijih pjevačica s hitovima poput "Bad Romance" i "Poker Face", otkazala je nastupe u Indiani u četvrtak i petak te je odgodila koncerte u Connecticutu i Atlantic Cityu.

"Satima sam plakala, osjećam se kao da sam izevjerila svoje obožavatelje", napisala je 23-godišnje pjevačica na Twitteru. "Sat prije nastupa u Indianu osjetila sam malaksalost i teško sam disala", dodala je.

"O meni brinu liječnici koji kažu da mi se poremetio rad srca kao posljedica iscrpljenosti i dehidracije", poručila je Lady Gaga svojim poklonicima.

Također je navela da sav prihod s koncerta u New Yorku 24. siječnja ide za pomoć stradalima u potresu na Haitiju.

Vezane vijesti

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Europski i australski znanstvenici otkrili su četiri nova gena koje se povezuje s najčešćim oblikom migrene, što upućuje na njezin nasljedni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika