16.09.2002. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

CARDIFF

DOBROTVORNO MARATONSKO GLEDANJE "SIMPSONSA"

...

DOBROTVORNO MARATONSKO GLEDANJE “SIMPSONSA”

Deset mladih građana britanskog grada Cardiffa pronašli su neobičan način kako da skupe novac za jednu dobrotvornu stvar. Odlučili su da to naprave – gledajući svoju omiljelu televizijsku seriju “The Simpsons”. Obznanili su da će napraviti nešto što još nitko nije, gledat će svih 70 dosad snimljenih epizoda serije “The Simpsons” jednu za drugom, i to na javnom mjestu – u izlogu jednog dućana u Cardiffu. Za to će im trebati 25 sati. Za to vrijeme ne smiju napustiti izlog.

Oni na taj način žele skupiti novac za sportaše invalide, koji bi željeli otputovati na svjetsko prvenstvo u dizanju utega za invalide, koji će se uskoro održati u irskom glavnom gradu Dublinu. Za to im je nedostajalo oko tisuću funti, što je novac, koji se ovakvom dobrotvornom akcijom može skupiti.

Akcija gledanja serije “The Simpsons” i skuplčjanja novaca za invalide-sportaše počela je u subotu u 19 sati, a završila je u nedjelju u 20 sati. Gledanju serije pridružili su se kroz izlog ovoj desetorici i brojni drugi građani Cardiffa, jer je ta američka satirična crtana serija jedna od najpopularnijih televizijskih serija na britanskoj televiziji.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika