18.01.2010. / 15:02

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Romansa dvoje državnika nadvladava probleme

Poznata business astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan koji će biti mirniji od proteklog, a naglašava i važnost prvih dama, te predviđa nova hapšenja

Anđelka SubašićAnđelka SubašićPrelazak Jupitera preko 330 stupnja ekliptike nagovještava više optimizma, nade i vjere, suosjećajnosti i skrbi za druge. Sve što se ovoga tjedna bude događalo u sferama intelektualnog, religije, prava, morala, filozofije i obrazovanja biti će nagovještaj trenda ovog proljeća.

Ostali planetarni aspekti daju dosta mirniju sliku u odnosu na protekli tjedan.
Razmišljanja i komunikacija skladniji su i pokazuju da će ljude više zanimati ozbiljnije stvari nego sitnice. Ohlađeni zrak i više dnevnog svijetla pogodniji su za sve. Prevladavati će pravednost. Dobro je vrijeme za dugoročne planove, posebice financijske i poslovne.

Naslovnice će puniti pojedini ekscesi u kojima glavnu ulogu igraju muško-ženski odnosi s razlikama u godinama. Uloge prvih dama pojedinih zemalja od velike su važnosti kako za posao njihovih muževa tako i za odnose među pojedinim zemljama.
Na redu je i romansa dvoje državnika koja će plijeniti pozornost i pokazati da zdrave emocije mogu nadvladati nezdrave umove.

Očekujmo i lov na muške vođe pojedinih skupina (i sinove utjecajnih muškaraca).
Tu se ubrajaju i hapšenja, pa i ubojstvo.
Još jednom ćemo otkriti kako je seks moćno oružje i kako je isprepleten s moći, a moćni ljudi su afrodizijak bez obzira na ljepotu, dob i sposobnost.

Netko će se preko noći obogatiti (vjerojatno dobitkom u igrama na sreću).

U našoj zemlji pojačava se napetost i opasnost za muškarce mlađe i srednje životne dobi (bolesti, nesreće, nasilje).
Financijska situacija u državi će nam biti jasnija nego do sada.
Pogodno je vrijeme za ustanoviti kriterije financijske podrške države profitabilnim investicijama i za osnivanje neke vrste stambenog fonda.
Još jedno privođenje pred lice pravde pokazati će da se borba protiv kriminala nastavlja.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 29.01.10. 14:42

Ovako je zbilja lako davati prognoze! To mogu i ja raditi bez pomoci zvjezda! Recimo:"Bit ce u ovom periodu puno prehlada i slomljenih nogu", neki poznati glumci ce se razici a neki ce se upoznati.Jedan poznati drzavnik ce prdnuti a jedan drugi ce prevariti zenu ! Hoce netko jos ???


registracija
10/11/09

ruvil, 29.01.10. 14:45

Jos sam zaboravila reci da ce u narednom periodu biti veliki skandali gdje su umjesani nasi poznati politicari,nekoliko korupcijskih afera na vidiku,Lambasa poljubila Dikana, jedan trener poznatog nogometnog kluba dobio slom zivaca itd.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika