Objavljeno u Nacionalu br. 740, 2010-01-19

Autor: Robert Bajruši

SUKOBI U SDP-u

Počinje žestoka bitka za Zagreb

ŽELJKA ANTUNOVIĆ navukla je na sebe ljutnju mnogih esdepeovaca koji joj navodno prijete i javnom kompromitacijomŽELJKA ANTUNOVIĆ navukla je na sebe ljutnju mnogih esdepeovaca koji joj navodno prijete i javnom kompromitacijomNa prošlotjednoj sjednici stranačkog predsjedništva kandidatkinja za čelno mjesto zagrebačkog SDP-a Željka Antunović iznijela je vrlo tešku optužbu da u SDP-u ima korupcije i nepotizma, što je izazvalo ljutnju mnogih esdepeovaca. Iz tabora Željke Antunović tvrde kako je nedavno dobila pisanu prijetnju koja glasi: "Ako odustaneš od kandidature, više te nećemo napadati."

A poslije sjednice Glavnog odbora neki mlađi članovi najavili su da će ju i ubuduće kompromitirati u javnosti. Sve se svodi na borbu za položaj predsjednika SDP-a grada Zagreba, gdje Milanovićevi saveznici žele preuzeti vlast, a isto pokušava i Željka Antunović. Ivo Jelušić, Davor Bernardić i, ako se kandidira, Igor Rađenović su milanovićevci, dok je Željka Antunović njegova žestoka protivnica, koja odbija izići iz utrke. Optužbe o korupciji unutar SDP-a i tome da je ona Bandićeva saveznica tek su početak kampanje koja će po svemu sudeći biti vrlo prljava. Tako zagovornici Željke Antunović ističu kako uskoro u medijima očekuju objavu kompromitirajućih financijskih podataka protiv Davora Bernardića i nekih drugih saveznika Zorana Milanovića.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika