19.01.2010. / 14:19

Autor: Andrea Belin

Dijeta s bananama: U samo 3 dana smršavite 2 kilograma

Ako vam tretmani skidanja kilograma u kozmetičkim salonima nisu prihvatljivi, ne bi bilo loše da se masnih naslaga počnete rješavati kod kuće. Osim ćete skinuti neželjene kilograme, organizam ćete očistiti od štetnih tvari

Mršavite zdravoMršavite zdravoBanane obiluju kalijem, mineralima koji pomažu u regulaciji krvnog tlaka i sastojcima koji blagotvorno djeluju na rad srca, živaca i mišića.

Osim toga, pomažu u skidanju suvišnih kilograma jer sadrže minimalne količine masti. Ukoliko i vi imate takvih problema, ne bi bilo loše da se pridržavate načina prehrane koji vam nudimo! Jamčimo da nećete gladovati, a masnih naslaga riješiti ćete se u samo nekoliko dana!

Prvi dan:

Doručak
Pomiješajte usitnjenu bananu, žlicu meda, zobene pahuljice i nekoliko suhih šljiva. Uz to popijte šalicu voćnog čaja.
Ručak
Dvije šnite kruha namažite pireom od rajčice. Dodajte jednu šnitu salame i nekoliko kriški banane. Za desert pojedite bananu ili kivi.
Večera
Za večeru isjeckajte dva krastavca i začinite ih mljevenom paprikom. Zarolajte ih u šnitu salame ili slanine i pecite dvadesetak minuta. Ukoliko niste ljubitelj krastavaca, pojedite bananu i jogurt.

Drugi dan:

Doručak
Ujutro pojedite voćni jogurt.
Ručak
Za glavni obrok prepržite teleći odrezak na maslinovom ulju i pojedite ga uz šnitu crnog kruha. Na kraju se zasladite prženim bananama.
Večera
Povrće po vlastitom izboru pomiješjate s isjeckanom bananom. U drugoj posudi pripremite dresing od soka od limuna, malo maslinovog ulja i soli.

Treći dan:

Doručak
Za početak popijte zeleni čaj, a zatim pojedite malo kravljeg sira pomiješanog s bademima i bananom.
Ručak
Šnitu crnog kruha namažite margarinom i na vrh stavite nekoliko kolutića kuhanog jajeta. Uz to možete pojesti i nekoliko kiselih krastavaca.
Večera
Prije spavanja zasititi će vas dvije jabuke ili banana.

Vezane vijesti

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Mnoge žene koje poznajem trude se biti što mršavije, odnosno, održavati svoju tjelesnu težinu što više u granicama koje su im zadali drugi ili su pak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika