19.01.2010. / 16:17

Autor: Andrea Belin

Mo’Nique na dodjeli "Zlatnih globusa" pokazala dlakave noge

Rijetki su oni koji nisu primijetili da četrdesetrogodišnja glumica i komičarka nije tjednima obrijala noge jer dlake koje su provirile ispod zlatne toalete mogle su se mjeriti u centrimetrima

Monique; Foto: TMZMonique; Foto: TMZNa ovogodišnjoj dodjeli "Zlatnih globusa" jedna od zapaženijih ličnosti bila je američka komičarka Monique Imes, poznatija kao Mo'Nique.

Na crvenom tepihu pojavila u zlatnoj haljini koja je dosezala do poda, međutim kada ju je malo podigla kako se ne bi smočila, šokirala je sve koji su se u tom trenutku našli u njezinoj blizini.

Naime, rijetki su oni koji nisu primijetili da četrdesetrogodišnja komičarka nije tjednima obrijala noge jer su se dlake koje su provirile ispod toalete mogle mjeriti u centrimetrima.

"Imala sam pametnijeg posla od brijanja nogu", kazala je komičarka.

Budući da se nakon toga počela glasno smijati, svi su pomislili da je riječ o još jednoj njezinoj šali, međutim ona zaista nije depilirala noge već neko vrijeme.

Inače, Mo'Nique je osvojila Zlatni globus za najbolju sporednu glumicu u filmu "Precious".

Vezane vijesti

Neobična povijest stidnih dlačica

Neobična povijest stidnih dlačica

I stidne dlačice se mogu brijati, šišati, plesti, bojati. Dodavati im se može i pokoja umjetna kako bi opći dojam bio još bolji...Njima se može… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika