21.01.2010. / 10:39

Autor: Andrea Belin

Marko Jarić slavio Novu godinu sa srpskom manekenkom

Košarkaš se do sitnih jutarnjih sati zabavljao u Milanu s manekenkom Ninom Seničar. Dvojac je navodno obišao sve tamošnje klubove dok je Markova supruga najvjerojatnije čuvala njihovu dvogodišnju kćer Valentinu

Marko Jarić i Adriana LimaMarko Jarić i Adriana LimaSrpski košarkaš Marko Jarić, novogodišnju noć nije proveo u društvu svoje supruge, brazilske manekenka Adriane Lime.

Naime, Jarić se do sitnih jutarnjih sati zabavljao u Milanu s manekenkom Ninom Seničar.

Dvojac je navodno obišao sve tamošnje klubove dok je Markova supruga najvjerojatnije čuvala njihovu dvogodišnju kćer Valentinu.

Inače, Seničar je rođenja Srpkinja, a ona je baš kao i hrvatska manekenka Nina Morić svoju karijeru odlučila graditi u Italiji gdje se zaposlila kao televizijska voditeljica.

Mediji su je svojedobno povezivali s pjevačem Erosom Ramazzottijem, međutim ona to nikada nije potvrdila, doduše nije ni demantirala.

Podsjetimo, prije mjesec dana kuloarima se šuškalo da se suprug jedne od najljepših žena na svijetu potajno se viđa sa studenticom iz Hrvatske.

Da se bez supruge zabavljao u jednom noćnom klubu u Beogradu potvrdili su mnogi neimenovani izvori koji su se zatekli na mjestu događaja.

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika