24.01.2010. / 09:01

Autor: Anamarija Kronast

Brad i Angelina podijelili 250 milijuna funti i skrbništvo nad djecom

Djeca će živjeti s majkom, a Brad će se u njihov odgoj i obrazovanje imati pravo uključiti jednako kao i Angelina

Angelina Jolie i Brad PittAngelina Jolie i Brad PittBritanski tabloidi ovih dana donose detalje iz konačnog prekida nekog najljepšeg para na svijetu: Angeline Jolie i Brada Pitta.

Navodno su se, nakon brojnih svađa i prepiranja u javnosti, ipak uspjeli dogovoriti oko podjele imovine koju su stekli tijekom veze.

Tako se, prema ugovorima koji su potpisani prošli tjedan, njihova stečevina dijeli točno na pola, što znači da svakome pripada otprilike 125 milijuna funti.

Čak su se, na iznenađenje mnogih, uspjeli nagoditi i oko skrbništva nad djecom pa će o šestero mališana brinuti zajednički.

Ipak, djeca će živjeti s majkom, a Brad će se u njihov odgoj i obrazovanje imati pravo uključiti jednako kao i Angelina.

Sporazum jednako vrijedi za troje posvojene kao i za troje biološke djece koju je par dobio tijekom veze.
Njihovi prijatelji tvrde da su se dogovorili kako će, zbog djece, što manje u medijima govoriti o raskidu, odnosno o razlozima koji su doveli do toga.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 24.01.10. 11:58

Eto! Netko ima nekakvih muka!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika