25.01.2010. / 14:29

Autor: Nacionalova redakcija

Mmd započeo poslovanje kao Grayling

Tvrtku će u Hrvatskoj voditi direktorica Nataša Trslić Štambak

Nataša Trslić ŠtambakNataša Trslić ŠtambakMmd je i službeno započeo poslovanje kao Grayling, drugi najveći nezavisni komunikacijski konzalting na svijetu specijaliziran za odnose s javnošću, public affairs, odnose s investitorima i organiziranje događanja. Tvrtka Grayling koja je u vlasništvu grupacije Huntsworth plc. zapošljava 900 stručnjaka u 70 ureda u 40 zemalja diljem Europe uključujući i Hrvatsku, zatim SAD-a, Bliskog istoka te regije Azija-Pacifik.

Grayling objedinjuje tri vrlo uspješne tvrtke – Mmd, Trimedia i Grayling – u jedan globalni konzalting koji će na globalnom tržištu pružati integrirana komunikacijska rješenja dok će istovremeno nastaviti njegovati snažnu lokalnu prisutnost i bazu klijenata na svakom od pojedinačnih tržišta. Također, tvrtka Momentum s Bliskog istoka i tvrtka Connecting Point Communications iz San Franciska pridružile su se obitelji Grayling postavši Momentum Grayling i Grayling Connecting Point.

Ambiciozni planovi

Grayling ima ambiciozne planove i cilj da u sljedećih pet godina postane vodeći nezavisni konzalting za odnose s javnošću, public affairs, odnose s investitorima i organiziranje događanja na svijetu.

Komentirajući početak poslovanja pod novim imenom, direktorica Graylinga u Hrvatskoj, Nataša Trslić Štambak, izjavila je: „Grayling predstavlja drugačiji način razmišljanja za drugačiji svijet. U modernom vremenu kada se tržišta neprestano mijenjaju i razvijaju, klijenti traže drugačiju tvrtku koja će im pomoću u prevladavanju izazova kako bi iskoristili prilike koje se nude. Upravo mi možemo ponuditi taj drugačiji pristup budući da i sami predstavljamo skup različitosti što nam omogućuje korištenje znanja i stručnosti iz velikog izvora kreativnosti i kolektivne inteligencije“.

U skladu s početkom poslovanja, Grayling je osmislio novi korporativni identitet koji predstavlja novu tvrtku i njezinu globalnu poziciju.

Tvrtku Grayling vodi izvršni direktor Michael Murphy. Menadžment tvrtke čine Alfred Autischer – MD za Zapadnu Europu, Chris Dobson – MD za Srednju i istočnu Europu, Jugoistočnu Europu i Euroaziju, James Acheson-Gray – MD za Međunarodno poslovanje, Loretta Tobin – izvršna direktorica u Velikoj Britaniji i Vivien Hepworth – Predsjednica britanskog Odjela za PR i PA te Globalnog sektora za public affairs.

Vezane vijesti

Grayling komunikacijski partner New Yorkera u Hrvatskoj

Grayling komunikacijski partner New Yorkera u Hrvatskoj

Prvim svečanim druženjem New Yorkera s modnim urednicima i novinarima u Hrvatskoj - održanim krajem 2010. godine, okrunjen je početak suradnje New… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika