28.01.2010. / 12:24

Autor: Andrea Belin

Ukida se "Milijunaš": Tarik Filipović će nastupati u showu "Zvijezde pjevaju"

Osim s voditeljem kviza produkcija showa pregovora i sa sportašicom Ivanom Brkljačić, voditeljima Kristinom Validžić i Sinišom Kovačićem te glumcima Amarom Bukvićem i Ines Bojanić

Tarik FilipovićTarik FilipovićVoditelja kviza "Tko želi biti milijunaš", Tarika Filipovića gledatelji će uskoro gledati u novoj ulozi.

Kako je otkrio urednik kontakt-programa na HTV-u, Mario Sedmak za "Jutarnji list", glumac će možda nastupati u showu "Zvijezde pjevaju".

Osim s Tarikom, tvrdi Sedmak, produkcija showa pregovora i sa sportašicom Ivanom Brkljačić, voditeljima Kristinom Validžić i Sinišom Kovačićem te glumcima Amarom Bukvićem i Ines Bojanić.

Članovi žirija još uvijek nisu poznati. Šuška se da će najstrožu članicu žirija, Martinu Tomčić zamijeniti Vanna ili Zrinko Tutić, ali je sto posto sigurno da će se u show vratiti Ivana Husar i Jacques Houdek.

Filipović je kazao kako još ništa nije definitivno jer nije siguran hoće li ovaj angažman uspjeti uskladiti s obavezama u kazalištu.

Podsjetimo, pobjednici treće sezone showa bili su Dražen Čuček i Natali Dizdar.

Vezane vijesti

Tarik Filipović: Najviše volim trošiti novac na svoju ženu

Tarik Filipović: Najviše volim trošiti novac na svoju ženu

“Voditi kviz još uvijek mi je veliki izazov i nadam se da publika to osjeti. Osim toga mi je i veliko veselje jer ta voditeljska forma zadovoljava… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika