28.01.2010. / 14:18

Autor: Hina

PharmaS potpisala ugovor sa Zagorje-Tehnobetonom

Završeni su pripremni zemljani radovi, koje je izvodila tvrtka Gras iz Siska, te su osigurani svi uvjeti za nastavak gradnje tvornice koja bi trebala početi s radom tijekom 2011.

Luka RajićLuka RajićKompanija za proizvodnju i promet lijekovima PharmaS potpisala je ugovor s tvrtkom Zagorje-Tehnobeton iz Varaždina o izvođenju radova na proizvodno-skladišnom i poslovnom centru u Popovači.

Time je nastavljen ulagački ciklus tijekom kojega se u idućih četiri do pet godina u tvornicu generičkih lijekova PharmaS planira uložiti oko 300 milijuna kuna, izvijestili su iz PharmaS-a.

Kao glavni izvođač Zagorje-Tehnobeton će nastaviti radove koji su započeti potkraj prošle godine, odmah nakon otvaranja gradilišta i postavljanja kamena temeljca.

Nastavljaju se radovi na gradnji tvornice

Naime, završeni su pripremni zemljani radovi, koje je izvodila tvrtka Gras iz Siska, te su osigurani svi uvjeti za nastavak gradnje tvornice koja bi trebala početi s radom tijekom 2011.

Kako su istaknuli iz tvrtke PharmaS, potpisivanjem ugovora s Zagorje-Tehnobetonom nastavljaju se planirani radovi na gradnji proizvodno-skladišnog i poslovnog centra čija će površina u konačnici iznositi 6.400 četvornih metara, uz mogućnost daljnjeg proširenja.

PharmaS je novoosnovana kompanija za proizvodnju i promet generičkim lijekovima u vlasništvu poduzetnika Luke Rajića. Trenutačno zapošljava 23 osobe, s daljnjim planovima za povećanje broja zaposlenika.

Cilj je kompanije PharmaS pozicionirati se kao proizvođač i distributer kvalitetnih lijekova za tržište Hrvatske i širu regiju.

Vezane vijesti

Rajić otvorio svoju tvornicu generičkih lijekova u Popovači

Rajić otvorio svoju tvornicu generičkih lijekova u Popovači

U poslovnoj zoni Mišička u Popovači danas je otvorena PharmaS-ova tvornica generičkih lijekova, 300 milijuna kuna vrijedna investicija Luke Rajića.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika