01.02.2010. / 13:05

Autor: Andrea Belin

Nina Morić poljuljala brak Adriane Lime i Marka Jarića

O raskidu braka manekenka je navodno počela intezivno razmišljati otkako je njezin suprug "uhvaćen" kako šeće milanskim ulicama s Ninom Morić, hrvatskom manekenkom koja svoju karijeru već duže vrijeme gradi u Italiji

Adriana Lima i Marko JarićAdriana Lima i Marko JarićIako su u braku tek nekoliko mjeseci, manekenka Adriana Lima i srpski košarkaš Marko Jarić već su korak do razvoda.

Kako prenosi srpski Svet, Adriana je o raskidu braka počela intezivno razmišljati otkako je njezin suprug "uhvaćen" kako šeće milanskim ulicama s Ninom Morić, hrvatskom manekenkom koja svoju karijeru već duže vrijeme gradi u Italiji.

No, to nije prvi put da je Marko, bez svoje supruge provodio vrijeme u ženskom društvu.

Novu godinu također nije slavio s Adrianom, već sa srpskom manekenkom, Ninom Seničar. Dvojac je obišao sve milanske klubove dok je Jarićeva supruga čuvala njihovu dvogodišnju kćer Valentinu.

Čini se da joj je ovakav način života uistinu počeo smetati i ukoliko se Marko nastavi intenzivno zabavljati s pripadnicama ljepšeg spola, neće joj preostati ništa drugo nego da pokrene brakorazvodnu parnicu.

Inače, u društvu Nine Morić košarkaš je viđen i prije dvije i pol godine. Još tada se šuškalo da je zbog Jarića manekenka i napustila svog tadašnjeg supruga Fabrizia Coronu.

Vezane vijesti

Foto: Adriana Lima u vrućem editorijalu

Foto: Adriana Lima u vrućem editorijalu

Brazilski top model i anđelica Victoria's Secreta, Adriana Lima, pozirala je u senzualnom photoshootingu. Supruga srpskog košarkaša Marka Jarića i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika