02.02.2010. / 14:25

Autor: Totalsport

Dario Šimić: Monaco nije niti malo korektan

Dario Šimić, 34-godišnji nogometaš Monaca, ove sezone nije odigrao niti jedne minute u francuskom Le Championnatu, ali je i dalje član ovog francuskog kluba

Dario ŠimićDario ŠimićDario Šimić, 34-godišnji nogometaš Monaca, ove sezone nije odigrao niti jedne minute u francuskom Le Championnatu, ali je i dalje član ovog francuskog kluba.

Sve je loše po Šimića krenulo od trenutka kada je za trenera u klub prošlog ljeta došao Guy Lacombe, koji je javno izrazio nepovjerenje u tri hrvatska nogometaša koja je zatekao u klubu. Nikola Pokrivač je vrlo brzo otišao u Red Bul Salzburg, Jerko Leko je u posljednje vrijeme kandidirao za momčad, te odigrao nekoliko minuta, dok je Šimić i dalje "na ledu".

Neki su prigovarali Šimiću da samo čeka kraj ugovora u Monacu (krajem aktualne sezone), te da se ne obazire na ponude, koje postoje, ali mu je ugodnije ponekad trenirati, nikad ne igrati, a primati redovitu plaću. Takvim komentarima je odgovorio sam nogometaš u razgovoru za France Football.

- Spreman sam još dvije-tri godine igrati na visokoj razini, kakva se traži od mene. Prošle sam sezone igrao 27 utakmica i uvijek sam davao sve od sebe. Nije uvijek bilo lako, ali se nisam tužio. Sada sam odjednom postao prekobrojan i višak. Ne razumijem zašto, jer mi nitko na to nije dao pravi odgovor - rekao je Šimić i nastavio:

- Uvijek sam bio ozbiljan prema svom poslu u Monacu, ali u klubu nisu bili uvijek takvi prema meni. Kada sam dolazio u Monaco odbio sam unosniju ponudu koju sam imao od Galatasarayja. Zato sam mislio da zavrjeđujem malo veći respekt. Zašto ne igram treba pitati trenera, a ne mene.

Šimić je završio uz riječi:

- Meni i mojoj obitelji je lijepo ovdje. Ako se ništa drugo ne dogodi čekat ću ovdje do kraja sezone i vidjeti što i kako dalje.

Vezane vijesti

Lille doveo Martina

Lille doveo Martina

Francuski Lille brzo je našao zamjenu za Edena Hazarda kojeg su nedavno prodali Chelseaju. Iz Sochauxa je doveden ofenzivni veznjak i francuski… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika