05.02.2010. / 08:00

Autor: Andrea Belin

Brzo i učinkovito: Uklonite celulit i učvrstite noge za samo 7 dana

Ukoliko još uvijek niste uspjeli ukloniti neželjenu narančinu koru, a tretmani u kozmetičkim salonima su vam preskupi, saznajte kako se u kratkom razdoblju, doduše uz pojačanu fizičku aktivnost ovog problema možete riješiti i kod kuće

Vježbajte kod kućeVježbajte kod kućeIako mnoge žene još uvijek žive u u vjerenju da je genetika glavni krivac postojanja celulita te da je uklanjanje neželjene narančine kore neizvediva misija, redovitim vježbanjme je to itekako moguće.

Osim što ćete smršaviti, svakodnevna tjelovježba će vam pomoći da zauvijek uklonite neugodne bolove u nogama!

Vježbe zagrijavanja

Kako bi izbjegli bol u nogama, odnosno upalu mišića, važno je da se prije vježbanja dobro zagrijete. Dakle, za početak malo trčite na mjestu s tim da su vam i ruke cijelo vrijeme u pokretu.
Nekoliko puta rukama dotaknite koljeno na suprotnoj nozi. Vježbu ponovite deset puta.

Tri vježbe za noge:

1. Za ovu vježbu vam je potreban stolac. Uspravno stanite uz njega, desnom rukom se pridržavajte i podižite lijevu nogu. Učinite to tako da vam stopalo dodiruje koljeno druge noge. Nakon toga se lijevom rukom uhvatite za koljeno i okrećite ga u stranu. Vježbu ponovite desetak puta.

2. Lezite na lijevi bok s tim da se pri tome oslanjate na lijevi lakat. Noge ispružite i podižite desnu nogu u zrak. Nakon osam puta promijneite stranu i istu vježbu ponovite lijevom nogom.

3. Lezite na trbuh, zetegnite noge i pripazite da su vam leđa cijelo vrijeme uspravna. Naizmjence podižite lijevu i desnu nogu. Doduše, vježbu možete izvoditi najprije jednom pa zatim drugom nogom. Pripazite da svaku podignete najmanje osam puta.

Vježbe opuštanja
Sjednite na pod i rukama pokušajte dodirnuti nožne prste s tim da su vam noge cijelo vrijeme ispružene. Vježbu ponovite osam puta.

Vezane vijesti

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Mnoge žene koje poznajem trude se biti što mršavije, odnosno, održavati svoju tjelesnu težinu što više u granicama koje su im zadali drugi ili su pak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika