07.02.2010. / 09:14

Autor: Anamarija Kronast

Posrnula tv zvijezda: Siniša Cmrk u Mercatoru prodaje Zepter

Razlog za prekid karijere prvenstveno leži u činjenici da je prije nekoliko godina optužen za zlostavljanje suradnice, a nakon sklandala koji je danima punio novinske stupce, više se nikada nije oporavio. Ali ni ispričao

Siniša CmrkSiniša CmrkIako je dugo godina sa svojim "Turbo limač showom" bio zaštitno lice dječjeg programa, negdašnji voditelj Siniša Cmrk ipak nije uspio nastaviti televizijsku karijeru.

Razlog za to prvenstveno leži u činjenici da je prije nekoliko godina optužen za zlostavljanje suradnice, a nakon sklandala koji je danima punio novinske stupce, više se nikada nije oporavio.

Naime, nekoć je slovio za najbolje plaćenog tv voditelja i urednika u Hrvatskoj, a tada je pred 70-ero djeco nasrnuo na svoju asistenticu Marijetu Jelenčić. Umjesto da se pokuša obraniti, tada je čak bio i izjavio 'Trebao sam je još jače udariti'.

Stoga je njegova tv karijera naprasno prekinuta, a Cmrk je morao potražiti novi posao.
Trenutačno radi u zagrebačkom Mercatoru gdje prodaje proizvode Zeptera.

Vezane vijesti

'CIA-ini snagatori zlostavljali su mog klijenta'

'CIA-ini snagatori zlostavljali su mog klijenta'

Pentagon je objavio izjave sa saslušanja o 11. rujnu koje su u subotu u Guantanamu bile cenzurirane za vrijeme govora jer su se ticale mučenja… Više

Komentari

registracija
13/10/09

branimir, 07.02.10. 10:06

Pogriješio je, ispričao se i pretrpio kaznu. Treba ga vratiti na tv jer je bolji od mnogih koji danas dominiraju na tv.


registracija
16/11/09

simo, 07.02.10. 15:26

Kada bi se barem prema svima imao isti tretman.
Onda vi iz Nacionala nebiste imali pored sebe kolumnista Srećka Jurdanu,kojeg je Pukanić zbog zlostavljanja supruge i pritiska javnosti maknuo pa ga vratio.A i vaš pokojni šef nije bio ništa bolji,čak i gori od navedenog dvojca.Zadnji ste koji možete dijeliti moralne lekcije,ni u jednom od ova 3 slućaja niste pisnuli.SRAMITE SE!


registracija
30/9/09

davor12345, 07.02.10. 17:26

Men je bio najbolji kad su ga srbi uhvatili! Toliko se usra od stra da je bilo strava za gledat! Čovik je puka i triba se ličit (ako još nije)! A ako zapravo prodaje cepter, to i nije tako loše!


registracija
11/1/10

fluid, 07.02.10. 21:57

Daj Simo skini se sa Nacionalovog portala.Em si glup em je Nacional pretežak za tebe.Odi na Modru lastu ili tako nešto.Jednostavno ne kužiš stvari a svuda se trpaš i dijeliš lekcije.Samo trošiš i prostor i vrijeme.


registracija
11/1/10

fluid, 07.02.10. 21:58

A i kakvo ti je to ime Simo?Hrvat nisi ili si umišljaš da jesi?Dakle odjebi!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika