10.02.2010. / 14:53

Autor: Andrea Belin

Napokon otkriveno: Robert Kurbaša ljubi Laru Ercegović

Glumac koji je svojedobno izjavio kako bi u narednoj godini želio pronaći djevojku s kojom će provesti ostatak života više nije slobodan muškarac. Njegovo srce osvojila je plavokosa djevojka s kojom je prije nekoliko dana viđen u centru Zagreba

Robert KurbašaRobert KurbašaNa žalost mnogih pripadnica nježnijeg spola, Robert Kurbaša, glumac kojeg javnost trenutačno može gledati u seriji "Dolina sunca", više nije slobodan muškarac.

Kako doznaje magazin Stars, njegovo srce osvojila je plavokosa, javnosti nepoznata djevojka čije je ime Lara Ercegović.

Inače, glumac je svojedobno izjavio kako bi u narednoj godini želio pronaći djevojku s kojom će provesti ostatak života te da bi se volio uskoro okušati i u ulozi oca.

Uvijek je govorio da ga privlače pametne, graciozne i obrazovane žene, međutim osim ljepote važne su mu dobrota i poštovanje.

Vrijeme će pokazati je li plavokosa ljepotica uistinu osvojila njegovo srce ili ga s Larom Ercegović veže samo prijateljstvo.

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika