12.02.2010. / 17:22

Autor: Andrea Belin

Odaberite idealan poklon za Valentinovo

Ako još uvijek niste odlučili što ćete partneru pokloniti za "Dan zaljubljenih", krajnje je vrijeme da odaberete neku sitnicu. Remen, novčanik i ulaznice za njegov omiljeni film samo su neki od darova za koje jamčimo da će razveseliti muškarca

Pokažite mu koliko vam je staloPokažite mu koliko vam je staloIako mnogi imaju averziju prema 14. danu ovog mjeseca to je idealna prilika da partneru pokažate koliko ga cijenite, a budući da su do Valentinova preostala samo dva dana, krajnje je vrijeme da svojoj boljoj polovici kupite neku sitnicu. Možda vam neki od naših prijedloga pomognu u izboru idealnog poklona za voljenu osobu!

1. Poklon bon u njegovoj omiljenoj trgovini

S obzirom da su još uvijek sniženja, možda je ovo idealna prilika da vaša bolja polovica obnovi garderobu. Ukoliko ćete sami birati krpice velike su šanse da ćete pogriješiti s veličinom, bojom ili modelom. Upravo zbog toga mnoge trgovine nude poklon bonove koji će vam skratiti muke.

2. Masaža

Ako se vaša bolja polovica često žali na bolove u leđima, masaža u obližnjem kozmetičkom salonu je idealan poklon za njega. Ukoliko se i vi ne sjećate kada ste se posljednji put opustili, zašto to ne biste učinili zajedno.

3. Remen

Ukoliko je riječ o muškarcu koji je zbog posla svaki dan u odijelu, potražite remen koji će mu koristiti u te svrhe. Ako su traperice i polo majica njegovi omiljeni komadi odjeće, sportske trgovine nemojte zaobilaziti jer jamčimo da ćete pronaći nešto po njegovom ukusu.

4. Novčanik

Ista je postupak kao i s remenom. S obzirom na njegov stil odjevanja, odaberite i novčanik. Neki zanimljiv privjesak za ključeve također će mu dobro doći.

5. Ulaznice za film

Ako vam baš ništa ne pada na pamet, rezervirajte karte za film koji oboje želite gledati. Nakon toga ga iznenadite romantičnom večerom u vaša četiri zida, a sve zajedno začinite romantičnim trenucima u spavaćoj sobi.

Vezane vijesti

Valentinovo zabranjeno u nekim zemljama

Valentinovo zabranjeno u nekim zemljama

Dan zaljubljenih, Dan Svetog Valentina, zabranjen je u autoritarnim državama poput Irana, Sjeverne Koreje, Uzbekistana, pojedinih afričkih država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika