14.02.2010. / 11:11

Autor: Totalsport

All-Star: Robinson opet najbolji u zakucavanju, Paul Pierce pobijedio u tricama

Nate Robinson iz New Yorka pobjednik je u natjecanju zakucavanja na All Stars utakmici u Dallasu, dok je Bostonov Paul Pierce dobio nadmetanje u tricama

Nate RobinsonNate RobinsonNate Robinson iz New Yorka pobjednik je u natjecanju zakucavanja na All Stars utakmici u Dallasu, dok je Bostonov Paul Pierce dobio nadmetanje u tricama.

Treći put u karijeri je Robinson dobio natjecanje u zakucavanju, te je time postao jedinstven u povijesti NBA lige. U finalnom obračunu je Robinson bio bolji od DeMara DeRozana iz Toronta, a nakon podignutog pehara je najavio da se više neće prijavljivati za ovaj dio All Stars utakmice.

- Ne, ne... Tri puta sam slavio i to je sasvim dosta - rekao je samo 175 centimetara visoki organizator igre Knicksa koji je do pobjede došao zakucavanjem tako što je bacio loptu od tablu, uhvatio ju, okrenuo se za 180 stupnjeva i zakucao.

Osim ove subote Robinson je najbolji bio 2006. i 2008. godine, kada je u najzanimljivijem natjecanju u zadnje vrijeme pobijedio Dwighta Howarda iz Orlanda.

Paul Pierce je, pak, bio najbolji u tricama zadržavajući najveći mirnoću u finalnoj seriji kada su u pitanju bile posljednje lopte u seriji, koje su donosile dva boda.

Ukupno je u finalnoj seriji zaradio 20 bodova, te je tako nadmašio Stephana Curryja iz Golden Statea (17 bodova) i Chaunceyja Billupsa iz Denvera (14). Posljednji put se Pierce u ovoj domeni All Stars utakmice nadmetao 2002. godine, a tada je ostvario neslavni rekord od samo osam bodova.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika