15.02.2010. / 16:48

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Dominacija žena i zakulisne igre

Poznata business astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan u kojemu će se zakulisne igre odvijajti unutar Vlade, a iako kadrovska ''križaljka'' još nije definitivna biti će različitih medijskih špekulacija

Anđelka SubašićAnđelka SubašićJoš uvijek traje opozicija marsa i merkura pa će medijski prostor u Hrvatskoj biti vrlo ratoboran i kritički raspoložen prema uniformiranim osobama, prema ministrima i prema konkurenciji. Takve verbalne napetosti vladati će između autoriteta i uniformi.
Optimistični tonovi ublažiti će odnos vladajućih i oporbe.
Zakulisne igre odvijaju se unutar vlade, a iako kadrovska ''križaljka'' još nije definitivna biti će različitih medijskih špekulacija.

Na općem planu dominirati će uglavnom žene, bilo da je riječ o poslovnom svijetu bilo o sportu, umjetnosti. Ljubavna priča tematike pepeljuga-princ ovaj tjedan ganuti će mnoga srca diljem planete.

Od četvrtka će zatopliti ali uz jako puno vlage, oborina, vode, poplava, oluja na moru.
Uzbudljivo će biti u ekonomiji: brodogradnja, ribolov, cijene tekućina (voda, gorivo). Nafta iz podmorja odigrati će značajnu ulogu.
Droge i opijati odnijeti će svoje žrtve i sa druge strane biti uzrokom sukoba. Oni su izvori velikih količina novca koji je namijenjen specijalnim ciljevima.

Više empatije među ljudima učiniti će plemenite poteze.

U Americi je ovo loš tjedan za krupni kapital, velike financije. Visoki vladin dužnosnik će pasti zbog afere. Unutar vlasti dolazi do podjele i sukoba progresivnih socijalnih struja i konzervativnih skupina.

Stresni i opasni trendovi (nemiri, klimatske nepogode, agresija i sl) su: Filipini, Koreja, Afganistan, Tibet, Australija, Sjeverna Italija, Beograd, Barcelona, Paris, Dublin, Chicago, Calcuta, Vancuver, San Francisco, Los Angeles.

Rizični dani u poslovanju: ponedjeljak 15.02, utorak 16.02. i srijeda 17.02.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika