16.08.2004. / 00:00

Autor: Tanja Simić

DUBROVNIK

UHIĆEN STIPE GABRIĆ JAMBO

UHIĆEN STIPE GABRIĆ JAMBO

Stipe Gabrić Jambo, bivši gradonačelnik Metkovića, uhićen je u ponedjeljak u Dubrovniku, a tereti ga se za zlouporabu poslovanja, položaja i ovlasti te za prijevaru u gospodarskom poslovanju. Gabrić je u ponedjeljak doveden u službene prostorije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i nad njim je u tijeku kriminalistička obrana, priopćeno je danas iz PU dubrovačko-neretvanske. Glasnogovornica policijske uprave Ana-Marija Boban izvijestila je da će o rezultatima kriminalističke obrade javnost biti obaviještena po završetku istrage.
Kaznenu prijavu protiv bivšeg gradonačelnika Metkovića podnio je povjerenik Vlade za grad Metković Ivica Vidović proteklog tjedna, zbog osnovane sumnje da je počinio više kaznenih djela iz oblasti gospodarskog kriminaliteta. Nakon što ga policija prošli tjedan nije pronašla na njegovoj adresi, raspisala je potragu za njim. Jambo se ovih dana putem medija javio iz Srbije i Crne Gore, točnije iz Budve.

Vezane vijesti

Kod Banja Luke uhićen osumnjičeni pljačkaš HVB Splitske banke

Kod Banja Luke uhićen osumnjičeni pljačkaš HVB Splitske banke

Hrvatski državljanin B.D., osumnjičen za sudjelovanje u pljački šibenske podružnice HVB Splitske banke počinjene 2005. godine, uhićen je na području… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika