22.02.2010. / 15:56

Autor: Anđelka Subašić

Frustracija iz EU: Premijerkina provala bijesa zbog Haaga

Astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan u kojem će se najviše diskutirati o državnim financijama, porezima, dionicama, štednji i kreditima. Frustracija dolazi iz EU vezano za pravosuđe (ili suđenje u Haagu). Premijerka će u dva-tri navrata "eksplodirati od bijesa"

Anđelka SubašićAnđelka SubašićU ovome tjednu čak četiri od deset relevantnih planeta grupirano je na zadnjih trideset stupnjava ekliptike. Logično je da ravnoteže nema. Zbog toga će se u globalnoj klimi očitovati toliko vlage svih mogućih oblika: kiša, snijeg, magla. Višak vode naravno da se očituje u poplavama, bujicama, blatu, odronima zemljišta, vjetrovima koji donose kišu i vlagu, snijeg i oluje, nagla topljenja leda i snijega i plimne valove.

Navedena konstelacijska obilježja daju mogućnost otkrivanja i novih izvora energije, novih izvorišta nafte (podmorja, jezera).

Susret moćnog Jupitera i Sunca u grčkoj mitologiji značilo bi da bogovi odlučuju o sudbini naroda i dijele milostivo pravdu, a u modernoj astrologiji možemo to prevesti na slijedeće:

Sastaju se crkveni poglavari, mudraci i formiraju se vijeća (timovi, udruge, partnerstva) koja će dati važne i pametne objave, pružiti konkretnu pomoć i podršku potrebitima, donijeti odluke i imenovanja. Pozitivni zaokret dešava se i u medicini. Umjetnost (glazba, slikarstvo, film) plijeni pozornost sa svojim utjecajem na svijest svih nas pa i utjecajnih moćnika.

Merkur i Neptun dodiruju se na svojim putanjama, gledano sa zemlje, pa unose kaos u avionski promet, Internet tehnologiju, u humanitarne organizacije (zlouporaba informacija i tih organizacija). Donose informacije koje nas zbunjuju i zavaravaju. Donose novi trend u trgovanju i cijeni zlata.

Kritična područja su : Turska, Poljska, Grčka, Švedska, Portugal, zapadna obala Afrike, Egipat.

U našoj zemlji će se najviše diskusije voditi o državnim financijama, porezima, dionicama, štednji i kreditima. Frustracija dolazi iz EU vezano za pravosuđe (ili suđenje u Haagu). Premijerka će u dva-tri navrata ''eksplodirati od bijesa''.

Budite oprezni u prometu posebice tijekom vikenda. Uživajte u malim stvarima.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 26.02.10. 15:02

Ova je zbilja sve pogodila ko s prstom u oko!
To je sve toliko opcenito,i toliko su sve novine pune takvih informacija da bi i zadnja budala mogla davati takve prognoze! Evo i ja cu u tom stilu nesto pogoditi:"U cijelom svijetu ce biti velikih vremenskih promjena,negdje ce sijati sunce,negdje ce puhati bura a negdje ce biti i snjega. Bit ce velikih skandala u vezi nekih glumaca i pjevaca a neki brakovi ce se razvesti. Bit ce puno afera u koje su upleteni nasi politicari i jos puno istraga o korupciji!Bit ce velikih financijskih skandala od Amerike do Japana i to u narednih 15 dana.....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika