23.02.2010. / 14:21

Autor: Hina

Scorsesejev i DiCaprijev "Otok Shutter" najgledaniji film u SAD-u

Film se trebao početi prikazivati u američkim kinima početkom listopada, spominjala se kandidatura za Oscara, no kako Paramount Pictures zbog recesije nija imao dovoljno milijuna dolara za pravo predstavljanje filma, datum premijere pomaknut je za veljaču

Leonardo DiCaprioLeonardo DiCaprioMartin Scorsese i Leonardo DiCaprio izazvali su histeriju u sjevernoameričkim kinima proteklog vikenda s novim zajedničkim uratkom "Otok Shutter", drugim filmom koji je zauzeo prvo mjesto gledanosti a na kojem su zajedno radili.

Film je smješten u 1954. godinu. Policajac Teddy Daniels (DiCaprio) istražuje nestanak osuđenog ubojice koji je pobjegao iz umobolnice, a za kojeg se sumnja da se skriva na zabačenom otoku Shutter.

Radi se četvrtom filmu u zadnjih devet godina koji je Leonardo DiCaprio snimio s Martinom Scorsesejem. Film se trebao početi prikazivati u američkim kinima početkom listopada, spominjala se kandidatura za Oscara, no kako Paramount Pictures zbog recesije nija imao dovoljno milijuna dolara za pravo predstavljanje filma, datum premijere pomaknut je za veljaču.

U filmu, upravo prikazanom izvan konkurencije na 60. Berlinaleu, glume i Mark Ruffalo, Ben Kingsley te Ledgerova udovica Michelle Williams.
Film se u hrvatskim kinima počinje prikazivati 11. ožujka.

Vezane vijesti

Scorsese režira Nesbøvog Snjegovića

Scorsese režira Nesbøvog Snjegovića

Martin Scorsese režirat će filmsku verziju romana Snowman (Snjegović) jednog od najpopularnijih svjetskih autora krimića, Jo Nesbøa, potvrdio je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika