26.02.2010. / 17:52

Autor: Nacionalova redakcija

Futsal: Nacional na humanitarnom turniru u Širokom Brijegu

U subotu nakon utakmice sa Torcidom u Splitu, Nacional putuje u Široki Brijeg na humanitarni turnir

Momčad NacionalaMomčad NacionalaU subotu nakon utakmice s Torcidom u Splitu, lider 1. HMNL Nacional putuje u Široki Brijeg na humanitarni turnir.

U organizaciji Grada Širokog Brijega i gradskog Ureda za sport, u nedjelju će se odigrati veliki humanitarni turnir. Nacional će pred 5.000 gledatelja u Širokom Brijegu odigrati dvije utakmice sa selekcijom domaćih zvijezda po sustavu polufinale-finale, a cjelokupni prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe. Nacional će u sklopu ovog turnira uplatiti 20.000 kuna za Udrugu djeci sa posebnim potrebama Zapadno-hercegovačke Županije.

Veliki spektakl je zagarantiran jer je dvorana na Pecari rasprodana u samo dva dana, a o popularizaciji futsala u ovom dijelu Hercegovine može se pisati danima. Generacije hrvatskih igrača sudjelovale na raznim turnirima diljem Hercegovine pred prepunim i uzavrelim tribinama.

Nacional će u Hercegovini boraviti do utorka kada momčad odlazi u Knin na prvu utakmicu polufinala Kupa.

Vezane vijesti

Nacional na kioscima već danas

Nacional na kioscima već danas

Zbog Praznika rada, 1. svibnja, Nacional možete kupiti na kioscima diljem Hrvatske već danas. U novom broju donosi: Intervju: Stjepan Mesić- Bivši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika