27.02.2010. / 11:10

Autor: Totalsport

ZOI, bob: Hrvati na 19. mjestu nakon dvije vožnje

Hrvatski bob četverosjed prvi je dio svoje avanture na Zimskim olimpijskim igrama u Vancouveru završio na 19. mjestu. Nakon dvije vožnje naša posada zaostaje za vodećim Amerikancima 3.52 sekunde

Hrvatska posada u sastavu Ivan Šola, Slaven Krajačić, Mate Mezulić i Igor MarićHrvatska posada u sastavu Ivan Šola, Slaven Krajačić, Mate Mezulić i Igor MarićHrvatski bob četverosjed prvi je dio svoje avanture na Zimskim olimpijskim igrama u Vancouveru završio na 19. mjestu. Nakon dvije vožnje naša posada zaostaje za vodećim Amerikancima 3.52 sekunde.

Nakon prve su vožnje Ivan Šola, Igor Marić, Slaven Krajačić i Mate Mezulić zaostajali 1.69 sekundi za prvom posadom SAD-a što ih je smjestilo na 22. mjesto.

No, zbog prevrtanja su od nastupa u drugoj vožnji odustali četverosjedi iz Rusije, Austrije i Slovačke, što je Hrvatskoj omogućilo popravljanje plasmana. U drugoj su vožnji Šola i društvo imali još veći zaostatak za ponovno najboljim Amerikancima (1.83 sekunde), što im je zasad donijelo 19. mjesto.

Iza Amerikanaca su se smjestile posade Kanade i Njemačke, a od četverosjeda koji su završili dvije vožnje, iza Hrvatske su ostali samo Korejci, Britanci i Japanci.

Treća i četvrta vožnja su na rasporedu u subotu.

ZOI, bob četverosjed, redoslijed nakon dvije vožnje:

1. SAD 1 1:41.75

2. Kanada 2 +0.40

3. Njemačka 1 +0.44

...

19. Hrvatska +3.52

...

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika