01.03.2010. / 16:07

Autor: Nacionalova redakcija

Prvi put u Hrvatskoj: Guns N’Roses će 20. lipnja održati koncert u zagrebačkoj Areni

Najpopularniji kalifornijski rock bend na svijetu će sredinom godine u sklopu svoje eurospke turneje prirediti nezaboravan spektakl i svojim obožavateljima u Hrvatskoj

Originalna postava Guns N'RosesaOriginalna postava Guns N'RosesaNajpopularniji kalifornijski rock bend na svijetu, Guns N'Roses će 20. lipnja nastupiti u zagrebačkoj Areni.

Naime, Guns N Roses su nakon albuma ChineseDemocracy, na koji se čekalo više od 10 godina napokon krenuli na europsku turneju na kojoj će obići desetak gradova među kojima je i Zagreb u kojem će prvi put zasvirati svoje najveće hitove.

Za ovaj će se koncert svakako tražiti ulaznica više jer se radi o bendu koji je obilježio kraj 80-tim i početak 90-tih godina te godinama bio u centru medijske pozornosti.

Inače, Guns N Roses je američki hard rock bend koji je krajem 80-tih i početkom 90-tih svojom glazbom, koja je mješavina rocka, bluesa, punka i heavy metala, nekoliko iznimno uspješnih albuma, spektaklularnim koncertima, skandalima i tučnjavama osvojio svjetsku javnost.

Malo tko se ne sjeća rock balada November rain ili Don't Cry, dok su Sweet Child Of Mine, Paradise City i Wellcome to The Jungle bili nezaobilazni hitovi svakog dobrog tuluma.

Cijena ulaznica kreće se od 275 do 500 kuna.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika