02.03.2010. / 11:59

Autor: Nacionalova redakcija

Web::Strategija 7 - Dobri developerski duh: Microsoft, Open Source i Google

Po prvi puta moći ćete se educirati na jednom mjestu u Hrvatskoj o najnovijim trendovima iz tri ogromna svijeta web developmenta - velikog Microsoft-a, slobodnog Open Source-a, te kreativnog Google-a

Još samo dva puna tjedna (18.3.) do sljedeće IT konferencije pod nazivom "Web::Strategija 7 - Dobri developerski duh" sa temom razvoja web aplikacija i izrade web stranica. Organizator konferencije, produkcijska kuća Marketing odjel, koja je za sve zainteresirane odgodila poskupljenje redovne cijene kotizacije još samo ovaj tjedan, točnije do 7.3., poziva sve zainteresirane da se ne zaborave ovdje prijaviti na konferenciju (bez obaveze) do kraja ovog tjedna.

Davor Blaguški, poznati web developer i poduzetnik okarakterizirao je konferenciju ovim riječima: "Web::Strategija je u Hrvatskoj trenutno jedina relevantna konferencija o web tehnologijama (i oglašavanju i usko vezanom tematikom privlači sve one koji imaju interes u ovoj domeni - od profesionalaca do onih koji u internetu vide mogućnost širenja svog poslovnog utjecaja".

A što Vam novo nudi sedma Web::Strategija? Po prvi puta moći ćete se educirati na jednom mjestu u Hrvatskoj o najnovijim trendovima iz tri ogromna svijeta web developmenta - velikog Microsoft-a, slobodnog Open Source-a, te kreativnog Google-a. Domaći stručni predavači usmjeriti će Vašu developersku pažnju prema snažnim vjetrovima koji počinju ili nastavljaju puhati iz navedena tri svijeta, a kakvi vjetrovi pušu u razvoju i korištenju poslovnih aplikacija otkrit će Vam Igor Vuksanović, idejni začetnik CPP - online knjigovodstva, u predavanju "Poslovnjaci sa šiltericom".

Tom prigodom, predsjednik programskog odbora Web::Strategije 7, Miroslav Varga, izjavio je za javnost: "Mislite li da je moguće na jednom mjestu okupiti Google, Microsoft i Linux profesionalce? Predavače koji su odabrali teme koje svima značajno proširuju horizonte? Radionice koje su izborne i prenose zadnje trendove i rješenja? Moguće je! U svijetu je to Google I/O konferencija, a u Hrvatskoj Web::Strategija. Svratite i provjerite zašto je to najposjećenija konferencija u Hrvatskoj. Predavanjima će se odgovoriti na niz pitanja iz područja web-developmenta, web-marketinga i upravljanja. Radi se naprosto o idealnoj prilici".

Također, organizatori zahvaljuju velikom broju prijavljenih radova web development tvrtki za Zlatnu nagradu Web::Strategije koja je otvorena još samo do 03.03. (srijeda) u 16 sati. Vjerujemo da će žiri uskoro imati pune ruke posla u obje kategorije - i za Web upotrebljivost 2010 i za Web inovatovnost 2010. Ako još niste, sada je pravi tren za prijavu i Vaših web uratka. Ne zaboravite, Zlatna nagrada Web Strategije je jedina koja se ne dodijeljuje vlasniku web stranica, niti samoj stranici - već izvođaču tj. web development tvrtki.

Dora Staničić, iz organizacije konferencije, izjavila je "Zahvaljujem sponzorima Web::Strategije 7 koja će se održati pod srebrnim pokroviteljstvom jedinstvenog CPP - OnLine knjigovodstva, snažnog Microsofta, zatim odlične obrazovne Visoke škole za informacijske tehnologije - Vsite i poznate zagrebačke tvrtke za izradu web stranica Virtus Dizajn te pod brončanim pokroviteljstvom web hosting tvrtke Avalon Premium Hosting i iskusne online marketing agencije Httpool".

Medijski konferenciju već sada prate i renomirani mediji - Večernji list i Večernji.hr, 24sata.hr, tportal.hr, Monitor.hr, VIDI, Net.hr, Nacional i Nacional.hr, Poslovni.hr, Banka, Poslovni dnevnik, BIZdirekt, Kapital Network TV, te Etarget mreža za kontekstualno oglašavanje.

Organizacijsku pomoć konferenciji pružiti će partneri: Timgraf media, FatDUX, Escape, Hypo EXPO XXI, Imperito, Ožujsko pivo, Pago, Komponenta, Stimulans i Web User Group, dok službeno vozilo konferencije osigurava HM rent-a-car.

Svi sudionici ostvaruju i velike popuste drugi dan - 19.03. na tečaje u sklopu projekta Web::Edukacija, a to su: SEO (Search Engine Optimization) seminar, SEO programer, Google Analytics seminar i drugi.
Vidimo se uskoro na Web::Strategiji 7! Prijavite se...

Vezane vijesti

Zatvaranje EU-a na duže vrijeme

Zatvaranje EU-a na duže vrijeme

Visoki poljski državni dužnosnici izrazili su u ponedjeljak u Splitu na konferenciji "Regionalni razvoj i fondovi Europske unije - prijenos znanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika