04.03.2010. / 12:50

Autor: Andrea Belin

Duet legendi: Goran Bregović i Zdravko Čolić snimili spot za pjesmu "Manijači"

Autor glazbe za pjesmu koja govori o njihovim mladenačkim danima provedenim u Sarajevu je Čolić dok tekst uz Bregovića potpisuje i Marina Tucaković

Goran Bregović i Zdravko Čolić; Foto: BlicGoran Bregović i Zdravko Čolić; Foto: BlicLegendarni glazbenik Zdravko Čolić je prije nekoliko dana snimio prvi spot za pjesmu s novog albuma.

Riječ je o skladbi "Manijači" koju je otpjevao s dugogodišnjim prijateljem Goranom Bregovićem.

Kako piše Dnevni avaz, spot je snimljen neplanirano. Čolić je navodno otišao u posjet prijatelj, a s obzirom da je Bregović bio u svojoj vikendici na Jahorini, glazbenici su dogovorili sastanak u studiju "Pink BiH" i snimili spot.

Autor glazbe za pjesmu koja govori o njihovim mladenačkim danima provedenim u Sarajevu je Čolić dok tekst uz Bregovića potpisuje i Marina Tucaković.

Inače, ovo je prvi duet u Čolićevoj karijeri, a ujedno prva saradnja dviju zvijezda nakon trinaest godina pauze. Upravo zbog toga uopće se ne sumnja da će njihov zajednički uradak postati veliki hit.

Vezane vijesti

Zdravko Čolić u Puli priprema 'Koncert ljubavi'

Zdravko Čolić u Puli priprema 'Koncert ljubavi'

Iako je iza Zdravka Čolića duga karijera koja datira još od kraja šezdestih godina prošlog stoljeća, interes publike za njegovim nastupima se ne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika