05.03.2010. / 20:19

Autor: Totalsport

Inicijativa: Brkati Portugalci na Svjetskom prvenstvu

Portugalska nogometna reprezentacija mogla bi igrati važnu ulogu na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. A, mogla bi i izvan terena biti zanimljiva medijima

Cristiano Ronaldo i prijateljiCristiano Ronaldo i prijateljiPortugalska nogometna reprezentacija mogla bi igrati važnu ulogu na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. A, mogla bi i izvan terena biti zanimljiva medijima.

Pažnju bi, tvrdi španjolski Sport, trebali privući izgledom kojim bi se trebali predstaviti na Mundijalu koji će biti održan od 11. lipnja do 11. srpnja na jugu Afrike. Naime, Cristiano Ronaldo i društvo za tu bi priliku mogli uslišati molbe navijača i - pustiti brkove.

"Pokret" za tu inicijativu oformljen je na internetskoj društvenoj mreži Facebook na kojoj se nalazi grupa s više od 2000 članova koji podržavaju ideju, piše Sport.

Tijekom prijateljske utakmice protiv Kine (2-0) nekoliko je navijača i držalo natpis s tom idejom i uzvikivalo "Želimo reprezentaciju s brkovima u Južnoafričkoj Republici".

Hoće li ih i najbolji portugalski nogometaši i poslušati, vidjet će sredinom lipnja...

Vezane vijesti

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Pogotkom Cristiana Ronalda u 79. minuti, reprezentacija Portugala zasluženo je u Varšavi pobijedila Češku 1-0 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika