08.03.2010. / 12:58

Autor: Andrea Belin

Svećenik u seks skandalu: Brak Katie Price i Alexa Reida nije važeći

Svećeniku koji je 2002. godine priznao da je spavao s tri žene iz njegove pastve, oduzeta dozvola za vjenčavanje parova te se svi brakovi koje je sklopio u posljednjih osam godina, smatraju nevažeći

Katie PriceKatie PricePoznato je da se starleta Katie Price, umjetničkog imena Jordan udala se za svg dečka, ovogodišnjeg pobjednika Celebrity Big Brothera, Alexa Reida.

Međutim, mjesec dana kasnije pokazalo se da Mose Henney, svećenik koji ih je vjenčao u Las Vegasu zbog seks skandala, nema dozvolu za sklapanje brakova.

Kako piše News of the World, Henneyju je nakon što je 2002. godine priznao da je spavao s tri žene iz jedne crkve u Wisconsinu , oduzeta dozvola za vjenčavanje parova te se svi brakovi koje je sklopio u posljednjih osam godina, smatraju nevažeći.

Podsjetimo, Jordan i Reid "vjenčali" su se u kapelici hotela Wynn u Las Vegasu, a cijeli obred trajao je nešto više od dvadeset minuta. Za razliku od vjenčanja s Peterom Andreom, starleta je sudbonosno "da" izgovorila u nešto intimnijoj atmosferi.

Svečanom činu nisu prisustvovala ni njezina djeca, sedmogodišnji Harvey, četverogodišnji Junior i dvogodišnja Princess Taimee, međutim televizijska ekipa nije izostala.

Nakon vjenčanja, novopečeni supružnici otišli su u luksuzan apartman koji košta čak deset tisuća dolara.

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

registracija
2/3/10

volonter, 08.03.10. 15:01

Nesmi vjenčavat al smi jeba.....pip hahahaha


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika