10.03.2010. / 11:05

Autor: Nacionalova redakcija

Adriatica.net nakon dokapitalizacije povećala prodaju za 4 posto

Iz adriatica.neta najavljuju nove konferencije i sajmove u Hrvatskoj i inozemstvu

Stabilizacija poslovanja, temeljena na povjerenju klijenata i partnera u novu vlasničku strukturu i uspostavljanju stabilnih odnosa sa svim partnerima u turističkom sektoru, pozitivno se odrazila na sveukupno poslovanje grupacije i povećala ukupnu prodaju za 4 posto.

Rast prodaje, između ostalog se u prvom redu odnosi na segment kongresnog turizma, poznatog pod skraćenicom MICE, a rezultat je promjene opće klime postojećih i novih korporativnih klijenata, koji u novoj vlasničkoj strukturi vide dodatnu sigurnost i nove mogućnosti proširivanja poslovanja. Tako su u pripremi nove konferencije i sajmovi u Hrvatskoj i u inozemstvu.

U segmentu outgoing putovanja stalan rast prodaje bilježe krstarenja, a pozitivan trend vidljiv je i u produkciji Jadrana. Naime, Atlas Airtoursov katalog „Jadran“ ubrzo po lansiranju na tržište ostvario je blagi porast broja putnika u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Vezane vijesti

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

Prema podatcima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od siječnja do svibnja ove godine broj novozaposlenih u turističkim djelatnostima činio je udio od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika