17.03.2010. / 12:51

Autor: Nacionalova redakcija

Kontrolirajte svoju potrošnju pomoću Diners Profilea

Osnovna ideja uvođenja Diners Profilea je da korisnici kartica Diners Cluba dobiju realnu sliku i osvijeste navike svoje potrošnje

Kako bi svojim klijentima omogućio da pouzdano upravljaju svojim novcem, Erste Card Club (ECC) je uveo Diners Profile – jedinstvenu uslugu na našem tržištu, koja korisnicima Diners Club kartica omogućuje stjecanje detaljnog uvida u osobnu potrošnju i njezinu jednostavnu kontrolu.

Koristeći Diners Profile, korisnik u svakom trenutku ima potpuni uvid u sve svoje troškove i njihovu strukturu po kategorijama potrošnje. Tako mu se daje mogućnost uvida koliko je, primjerice kroz 12 mjeseci, potrošio na hranu, telefoniju, kupnje putem interneta, putovanja ili tehniku. Kroz 9 osnovnih i 126 potkategorija, korisnik može vidjeti gdje je trošio, kolika mu je prosječna potrošnja na prodajnom mjestu, kojem prodajnom mjestu najčešće daruje svoje povjerenje i mnoge druge. Isto tako, daje mu se mogućnost statističkog pregleda svih kupnji, popis kupnji na prodajnim mjestima na kojima su kupovali tijekom 24 mjeseca. Kako se računi za režije domaćinstva poput struje, TV pretplate, telefonije, osiguranja, cestarine itd., mogu plaćati trajnim nalogom Diners Cluba, Diners ProFile omogućuje cjelovitu kontrolu troškova na jednom mjestu. Uvjet da bi se određeni trošak mogao vidjeti kroz pregled Diners ProFilea je da je podmiren Diners karticom.

Osnovna ideja uvođenja Diners Profilea je da korisnici kartica Diners Cluba dobiju realnu sliku i osvijeste navike svoje potrošnje. Uvođenjem ovog proizvoda, Diners kartica korisnicima postaje pouzdan instrument upravljanja potrošnjom i troškovima domaćinstva. Usluga je besplatna i odmah dostupna, a za korištenje je dovoljno registrirati se na on-line usluge Diners Cluba na www.diners.com.hr.

Inače, Diners ProFile je nadogradnja postojećih on-line usluga Diners Cluba, na kojima se korisnicima, između ostalog, omogućuje plaćanje mjesečnog računa korištenjem usluge e-plaćanje, primanje mjesečnog računa u elektroničkom obliku i mnoge druge.

Vezane vijesti

Svijet će ostvariti rekordnu potrošnju u ovom desetljeću

Svijet će ostvariti rekordnu potrošnju u ovom desetljeću

A.T. Kearneyeva studija globalnog bogatstva i potrošnje, temeljena na analizi 86 zemalja svijeta tijekom razdoblja od 30 godina, najavljuje porast… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika