18.03.2010. / 09:45

Autor: Totalsport

Gourcuff: U četvrtfinalu želim bilo koga osim - Barcelone

Yoann Gourcuff, 23-godišnji play-maker francuskog nogometnog prvoligaša Bordeauxa, odličnom je igrom i sjajnim pogotkom pokrenuo svoju momčad protiv grčkog Olympiacosa prema četvrtfinalu Lige prvaka

Yoann GourcuffYoann GourcuffYoann Gourcuff, 23-godišnji play-maker francuskog nogometnog prvoligaša Bordeauxa, odličnom je igrom i sjajnim pogotkom pokrenuo svoju momčad protiv grčkog Olympiacosa prema četvrtfinalu Lige prvaka.

Nakon što je Bordeaux pobijedio u prvom ogledu u Grčkoj 1-0, od Olympiacosa su bili bolji i u uzvratu na svom stadionu 2-1, a prvi pogodak Gourcuffa za 1-0 u petoj minuti bila je prava majstorija iz slobodnog udarca. Skroz iskosa, s lijeve strane, u velikom luku je gađao suprotni gornji kut vratiju Nikopolodisa, te je i pogodio.

Gosti su se vratili Mitrogloua u 65. minuti, a konačnih 2-1 postavio je Chamakh u 88. minuti.

Na pitanje protiv koje bi momčadi volio igrati u četvrtfinalu, Gourcuff je odgovorio:

- Može nam biti suparnik bilo tko osim - Barcelone. Igrao sam za nedavno za svoju reprezentaciju protiv Španjolske i jedva sam se sastao s loptom!

Ovoga puta to nije bio slučaj. Igrao je odlično i ponio epitet igrača utakmice. Pohvalio ga je i veliki Zinedine Zidane, s kojim stručnjaci često uspoređuju Gourcuffa.

- Za bilo koju momčad bi bila velika stvar imati u sastavu ovako talentiranog nogometaša - rekao je Zidane analizirajući utakmicu za Canal Plus.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika