22.03.2010. / 11:20

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Optimizam i deblokada pregovora od strane Slovenije

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje optimističan tjedan za građane Republike Hrvatske, a isto se može reći za vanjsku politiku i dobrosusjedske odnose. Premijerka će uputiti niz oštrih kritika onima koji ne poštuju red, onima koji je optužuju za sve, ali i na račun nekih uniformiranih osoba

Anđelka SubašićAnđelka SubašićPomalo se planete u svojem kretanju ekliptikom udaljuju jedna od druge i tako stabiliziraju atmosferu i energiju. Smirivanje na nebu djeluje identično na zbivanja na zemlji. Vraćamo se u jedno smirenije i prirodnije stanje.

Vrijeme će nam biti potvrda smjene godišnjih doba: Merkur donosi vjetrove koji će izazivati poteškoće sa sinusima, glavobolje, konjuktivitise, a sve to zbog prisutnosti čestica tla (prašine). Biti će toplije nego što očekujemo.

Daleko više optimizma i volje za životom, za kretanjem, za akcijom, za natjecanjem i za napretkom motivirati će ljude na nove ideje, na borbenost. Zadovoljavati će nas i privremena rješenja.

U Hrvatskoj će statistički podaci potvrditi pesimistično stanje standarda prosječnog građanina. Ali optimistične najave nekih financijskih mjera i poticaja popraviti će nam raspoloženje. Isto se može reći za vanjsku politiku i dobrosusjedske odnose jer deblokirati će se pregovori od strane Slovenije.

Premijerka će uputiti niz oštrih kritika onima koji ne poštuju red, onima koji je optužuju za sve, ali i na račun nekih uniformiranih osoba. Predsjednik ima jedan miran i staložen nastup ovoga tjedna sa konačno odmjerenim i autoritativnim, konstruktivnim izjavama i nastupima.

U Americi oživljava potrošnja, najavljuju se optimistične mjere i izvješća, pa i dolar malo jača. Na žalost tamo se ponavljaju neki traumatični scenariji i događaji u zatvorima/vojnim bazama. Tajna služba će biti optužena. Ubojstva, hapšenja. Englezi će se boriti sa bujicom, a premijer će ugostiti čelnika druge države. U Parizu možemo očekivati problem (možda i ostavku) autoriteta (gradonačelnika ).

Žene i djeca ugroženi su na području Manile (plus Peking, Hong Kong). Nemirno će biti i u okolici Mexico Citya i Chicaga.

VAŽNO PRIOPĆENJE !

Prije nekoliko dana dobila sam pismene dokaze da se netko neovlašteno i lažno predstavlja mojim imenom i prezimenom te mojom profesijom na FACE BOOK-u. Na moje čuđenje i žalost djeluje na druge osobe vršeći na njih psihički pritisak i manipulira njihovim osjećajima i postupcima. Time nanosi bol i nemir, traumu koja može imati vrlo ozbiljne posljedice.

Zahvaljujući razumijevanju i suradnji osoba koje su me o svemu izvijestile i dalje me izvještavaju ( potkrepljujući sve pismenim dokazima) odlučila sam se prijaviti slučaj policiji. Oni će istražiti i utvrditi tko stoji iza ovih kriminalnih postupaka i poduzeti mjere.

Ja ističem da na FACE BOOK-u uopće nemam svoj profil niti imam tu namjeru. Svi koje zanima moj posao može sve saznati putem moje web stranice www.andelkasubasic.com i direktno može sa mnom stupiti u kontakt. Nemam vremena niti afiniteta za komunikaciju poput FB ili raznih internet foruma. Poštujem one koji to čine ali neka se nitko ne služi mojim imenom.

Zahvaljujem!

Anđelka Subašić

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

registracija
17/12/09

petrus, 22.03.10. 14:55

Kada ćete nas obradovati da vlada daje ostavku i da se raspisuju novi izbori. Dok to ne budete imali za reći više nam ne pišite ostalo :-)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika