24.03.2010. / 17:25

Autor: Andrea Belin

Menadžer Dževad Zahirović: Nicole Bulat je obična lažljivica

Iako je ona cijelo vrijeme tvrdila da ju je bivši menadžer nagovarao da napusti grupu Feminnem, on je takve navode demantirao

Nicole BulatNicole BulatNakon što je ušla na seosko imanje u blizini Ivanić Grada, bivša članica grupe Feminnem opet je postala glavna tema u medijima.
No, ovaj put na nju se nisu obrušile njezine bivše suradnice, Neda Parmać i Pamela Ramljak, već njihov bivši menadžer Dževad Zahirović koji bi također trebao postati jedan od natjecatelja ovogodišnjeg reality showa.

Nocole Bulat je, podsjetimo svojedobno tvrdila kako ju je Zahirović nagovarao da napusti Feminnem, međutim on je takve navode odlučio demantirati.

Za net.hr Zahirović je kazao da tvrdnje Nicole Bulat nisu istinite te da joj je on cijelo vrijeme govorio da ostane u grupi. Jedino joj je predložio da izbaci neki vlastiti singl, međutim samo ukoliko ostale članice nemaju ništa protiv.

U nastavku je kazao kako ju je on svojedobno nagovarao na sudjelovanje u reality showu "Farma", međutim ona je tada govorila da boravak na seoskom imanju ne dolazi obzir.

Vezane vijesti

Antonija Stupar i Pamela Ramljak postale Barbie na jedan dan

Antonija Stupar i Pamela Ramljak postale Barbie na jedan dan

Svaka je žena barem jednom u životu maštala o tome da postane Barbika. Dvjema se taj san ostvario na jedan dan. Naime, najdraža igračka iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika