25.03.2010. / 13:51

Autor: Nacionalova redakcija

Glavaševi prozivaju Karamarka: 'Zbog čega štitite Fabera i Sanadera?'

"Ako ima saznanja o montiranim procesima, Karamarko ne smije šutjeti. Prikrivanje dokaza je kazneno djelo, štićenje kriminalaca je također kazneno djelo i vi to kao ministar policije morate znati. Nemate pravo na šutnju, ministre", rekao je dopredsjednik HDSSB-a dr. Dinko Burić

Vladimir ŠišljagićVladimir ŠišljagićSaborski zastupnici HDSSB-a reagirali su u četvrtak na izjave ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka koji je u razgovoru za jedne dnevne novine kazao "ako bi rekao istinu onako kako je ja vidim, to ne bi bilo drago ni Ivi Sanaderu, a ni Vladimiru Faberu".

"Najmanje što ministar policije Tomislav Karamarko treba učiniti jest razriješiti Vladimira Fabera funkcije državnog tajnika u MUP-u. U protivnom ćemo povući pravne poteze i kazneno ga prijaviti jer štiti, taji i skriva podatke koji su od interesa DORH-u i USKOK-u", rekao je na tiskovnoj konferenciji šef stranke Vladimir Šišljagić.

On je napomenuo kako je baš Faber bio od strane bivšeg premijera poslan u Osijek kako bi obavio 'progon' Branimira Glavaša. Šišljagić je pozvao DORH i USKOK da se pozabave ministrovim izjavama te je kazao kako uz Sanadera i Fabera u cijeloj priči nedostaje i glavni državni odvjetnik Mladen Bajić.

"Ako ima saznanja o montiranim procesima, Karamarko ne smije šutjeti. Prikrivanje dokaza je kazneno djelo, štićenje kriminalaca je također kazneno djelo i vi to kao ministar policije morate znati. Nemate pravo na šutnju, ministre", rekao je dopredsjednik HDSSB-a dr. Dinko Burić koji je na kraju dodao da ono "što je Staljinu bio NKVD, to je Sanader htio napraviti od hrvatskog MUP-a".

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
6/10/09

pfefer, 27.03.10. 17:50

i ti češ doči na red glavašev podanik


registracija
11/1/10

fluid, 27.03.10. 19:08

Možete smjeniti bilo kojega ministra policije,tako i Karamarka,no problem sa kojim je suočena Hrvatska glede policije neće biti riješen.Karcinom je toliko metastazirao da nikakvo zračenje nemože biti od koristi.Da bi policija(i ostale najvažanije institucije)u Hrvatskoj ZAISTA funkcionirale u smislu jednakosti svih pred zakonom i bez političkih tutora,treba krenuti od vrtića.No to je tako duuuuuuuuuuuugo.Tko bi to dočekao!?ALI,treba početi sa ODGOJEM!SADA!I doći će dan kada ćemo imati poštenje za parametar a ne izvrnute vrijednosti kao "KUL":


registracija
8/11/06

Willie, 27.03.10. 23:11

... naka to riješi EU ...... ili mafijaši, .... ako i oni to mogu (?) ... sami izgleda ne možemo. :(
A jesmo usrana država. :((((
Afera do afere, nijedan slučaj da se riješi. Samo neka povjerenstva i sl. sranja. Prava nigdje.:(((
Živio Franjo Tuđman, "otac" i "stvoritelj" nove Hrvatske ;))
..... u kojoj su političari nedostupni pravnom sustavu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika