29.03.2010. / 11:37

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Afere u tajnim službama, crkvi, zdravstvenom i socijalnom sektoru

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan u kojem možemo očekivati pozitivne odluke i mjere u sektoru financija, fiskalne politike (npr. porezne olakšice). Električna energija neće još poskupjeti, a negativan trend očekuje se u zdravstvenom i socijalnom sektoru, prometu, tajnim službama, crkvi i medijima - tu slijede afere. Biti će oružanih pljački banaka i mjesta s novcem

Anđelka SubašićAnđelka SubašićNa globalnom planu voditi će se polemike oko novih odnosa na tržištu, sukobljavati će se dvije osnovne ideje (kao posljedica ekonomske krize): slobodna ekonomija i kontrolirana ekonomija.

Još će se barem jedna država pridružiti Grčkoj sa financijskim kolapsom, a slično se može reći i za poslovne gigante koji su do sada bili sinonim za svoje proizvode i svoje države.

U Hrvatskoj u pozitivnom trendu su brodogradnja, sportski rezultati i dostignuća naših sportaša. U žiži promjene i zbivanja biti će bankarski sustav, nekretnine i stočarstvo.

Negativni trend imati ćemo u zdravstvenom i socijalnom sektoru, prometu, tajnim službama, crkvi i medijima - tu slijede afere. Biti će oružanih pljački banaka i mjesta sa novcem.

Ukupno gledano za premijerku je travanj pozitivan mjesec a za predsjednika vrlo naporan. Na našoj burzi najbolji period je između 12 i 21. travnja. Na Wall Streetu pozitivni dani su 05. i 19.travanj. Vrlo rizični dani u travnju su utorak i srijeda 6. i 7. travnja, srijeda 14. travnja i srijeda 28. travnja. Tih dana suzdržite se od donošenja važnih odluka jer je vrlo lako donijeti pogrešnu procjenu.

Tjedna astroprognoza 28.03-04.04.2010.

U slijedećem tjednu možemo očekivati pozitivne odluke i mjere u sektoru financija, fiskalne politike (npr. porezne olakšice).

Električna energija neće još poskupjeti. U privatizaciji i drugim pitanjima koja se odnose na brodogradnju slijede vrlo pozitivni događaji i odluke. Pozitivni su nam susjedski odnosi sa velikim korakom naprijed.
Na zagrebačkoj burzi biti će pojačano trgovanje a najveći interes i pozornost pripasti će dionicama telekomunikacija, turističkih kompanija i brodogradnje. Doći će i ponude iz inozemstva za partnerstvo sa burzom.

Na Wall streetu slijedeći tjedan će biti manje prometa i tjedan je konfuzan u smislu oscilacija koje će ovisiti o novim informacijama (vjerojatno vezanim za rezultate periodičnih obračuna koji će biti konfuzni).
Ponedjeljak 29. na utorak 30. ožujka je Puni mjesec i to je najživlji dani u tjednu.

Kritična točka na globusu je 4 stupanj Južne i 49 stupanj zapadne geografske širine (Venezuela/Brazil)

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika