29.03.2010. / 12:55

Autor: Andrea Belin

"Ko bi gori sad je doli": Prošlotjedna gazdarica Ella postala sluškinja

Gazda Daniel Popović kojeg je imenovao bivši farmer Antonio Marušić za ovotjednim slugama prozvao je negdašnju dance pjevačicu i glazbenika Kristijana Rahimovskog

Marinela Jantoš Ella; Foto: farmanovatv.hrMarinela Jantoš Ella; Foto: farmanovatv.hrProšlotjedna gazdarica Marinela Jantoš, poznatija kao Ella, postala je sluškinja. Ovotjedni gazda Daniel Popović je kratko i jasno obrazložio svoju odluku. ‘

"Ja sam izabrao Kikija i Ellu. Razlog zbog kojeg sam izabrao Kikija nije spektakularan, ne mogu reći da je loš radnik, a isto se odnosi na Elu".

Gazda je na sastanku odmah otvoreno priznao svojim farmerima da je čovjek koji voli znati tko je na njegovoj strani i u tome ne vidi ništa loše, kako u životu vani tako i u životu ovdje. Odmah je zaključio kako je tom rečenicom otvorio Pandorinu kutiju.

Nakon odabira farmeri su počeli kalkulirati i ogovarati ovotjednu sluškinju. Najglasnije bile su Sabina Čedić, Jelena Bosančić i Branka Mutti. Iako su se klanovi polako počeli formirati, a i kalkulacije su sve češće, ekipa je večer provela pjevajući.

Sabina, Jelena i Nikol su s posebnim oduševljenjem uživale u Josipovoj interpretaciji jedne folk pjesme. Veselu atmosferu i slavlje prekinuo je gazda Danijel.

"Ubuduće kada Mutti bude pekla kruh, neka joj jedan od vas bude na ispomoći", prekinuo je neugodnu tišinu gazda Daniel. Tada je sve zanimalo što se dogodilo, a Daniel je rekao kako je Branki zagorio kruh jer joj nitko nije pomogao. Branka se tada u kuhinji požalila gazdi na nedovoljan timski rad.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika