01.04.2010. / 13:07

Autor: Andrea Belin

Daniel Popović presudio: Marinela Jantoš Ella postala prvi duelist

Unatoč izjednačenim šibicama, Daniel Popović se ipak priklonio muškoj populaciji i poštedio Kristijana Rahimovskog

Marinela Jantoš EllaMarinela Jantoš EllaMarinela Jantoš, poznatija kao Ella postala je prvi duelist. Unatoč izjednačenim šibicama, gazda Daniel se ipak priklonio muškoj populaciji i poštedio pjevača Kristijana Rahimovskog.

"Ja ću svoju šibicu dati Elli i nadam se da će kao pobjednica izaći iz duela", objasnio je Daniel svoju odluku.

Farmericama se očigledno nije svidjela njegov odabir jer su odmah krenule s ogovaranjem. Žana je rekla kako je ona odmah na početku showa pročitala Daniela: "Ja sam njima još onda rekla da je on glumac i da vidim po faci da nešto kalkulira".

Djevojke su se složile da pjevač ima zao izraz lica, a navečer se s njim opet posvađala Branka Mutti.

Poveo se razgovor i o ocu Kristijana Curavića. Ivu Amulića je zanimalo kako je dečko voditeljice Nikoline Pišek svojedobno završio u Norveškoj.

"Moji su se rastali kad sam imao pet godina, a onda se on oženio nekom...", počeo je svoju priču Kike. Ivi je bilo čudno kako Kike i njegov otac nemaju kontakt. Kike je tada rekao: "Ja se toga nikad ne sjetim dok ga netko ne spomene, on nije nikada bio tu".

Amulić je zaključio da je on puno toga prošao kako bi održao kontakt sa svojom djecom unatoč tome što je rastavljen. Postavlja se pitanje bi li se i njegova izvanbračna kćer Ornela Bešker složila s ovom teorijom.

Nakon što su se farmeri uspjeli dogovoriti oko podjele poslova, u razgovoru sa Sabinom, Žana je priznala kako se i ona fizički obračunala s jednom djevojkom, no na kraju je zaključila kako ipak nije pobornica takvih obračuna.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika